Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

mało miejsca na dysku systemowym-prosze o pomoc bo sie nie znam wogole

Polecane posty

pokazuje sie ikona ze mam bardzo malo miejsca na dysku systemowym,nie bardzo wiem co moge usunac zeby nie uszkodzic dzialania programow.

Gość hmmm eh
jeśli masz jakies filmy czy muzyke to pozgrywaj to na płyty

Gość h20
Przenies zdjecia z pulpitu lub folderu moje obrazy na inny dysk.To samo z muzyka etc.

Na początek włącz oczyszczanie dysku i usuń punkty przywracania systemu. Wyłącz też hibernację systemu, jeśli jest włączona. I jeśli masz tam jakieś \'swoje\' ;) pliki typu filmy, muza, fotki - poprzenoś to na inne partycje.

Gość gandziara
tylko nie wyłączaj teraz kompa, mi sie kiedys taka informacja pojawiła, pomyslałam że póżniej posprzatam na dysku, wyłączyłam kompa i już go nie włączyłam niestety, musiałam wzywać informatyka :D

jakies filmy,muze,fotki mam na osobnym dysku,napisalam systemowy,chyba tak sie nazywa,to dysk na ktorym sa wszystkie programy jakie sa wgrane na kompa.a jak zrobie te oczyszczanie to sie nic nie stanie?kiedys ktos mi wspomnial ze mam nie wlaczac opcji kompresuj dysk aby zaoszczedzic miejsce

Gość leleuke
usuń program który dzisiaj zainstalowałaś ;)

nie wiem co mam usunac zeby nie przestalo cos dzialas,a ta defragnmentacja na czym polega?bo teraz wszystko bardzo wolno chodzi i sie przywiesza

Gość dej kromke chleba
wywal wszystko z folderu Temp

Gość wlacz oczyszczanie dysku
sprobuj zrobic defragmentacje usun pliki z pulpitu (nie skroty) usun pliki z Moje Dokumenty usun pliki z rozszerzeniem *.tmp odinstaluj zbedne programy (o ile wiesz jakie to)

sciag sobie jakis proram to oczyszczania dyku np easy cleaner itp. moze ci to pomoze

Gość dej kromke chleba
mój komputer > dyck lokalny C > documents and settings > twoja nazwa użytkownika > ustawienia lokalne > Temp musisz jednak wczesniej wlaczyc opcje pokaz ukryte pliki i foldery

Gość hmm najwidoczniej
kliknij prawym przyciskiem na ikone internet explorer/wlasciwosci internetowe/ i tam gdzie pisze tymczasowe pliki internetowe kliknij na usun pliki to troche potrwa no ale powinna Ci troche wyczyscic

Gość wlacz oczyszczanie dysku
zainstaluj odkurzacz ;)