Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate_101

jak z tym lekarzem...?

Polecane posty

Gość kate_101

witam wszystkie forumowiczki! chodze do drugiej klasy liceum i mam beznadziejnego nauczyciela od wfu. jutro po lekcjach wybieram się do prywatnego lekarza (ortopeda itp.) aby poprosic go o zwolnienie na cały rok. niestety nie wiem, czy mogę sobie od tak iść do tego lekarza, czy trzeba się umowić na jakis wyznaczony termin, czy jak?? ewentualnie jak to jest z rodzinnym?? (w tym wypadku chodzi mi o zwolnienie na max 2 miesiące) ide sobie do lekarza... dla osób zdrowych??, czy jak.... ?? przepraszam, ale nie jestem obeznana w tych sprawach i prosze o pomoc doświadczone kolezanki ;) pozdrawiam cieplutko

Gość zawsze się umawisz na termin
musisz dopytać w gabinecie, zazwyczaj prywatnie trzeba się wcześniej zapisać, a państwowo zarejestrować osobiście lub telefonicznie

Gość kate_101
aha, czyli jak pojde do rodzinnego to musze sie zarejestrować w okienku ;d...

Gość dokładnie tak

Gość kate_101
dzięki

Gość ank512
heja! odswieze ten temat, poniewaz tez wybieram sie do rodzinnego po zwolnienie, tylko nie wiem, czy mam iść do oddziału dla dzieci zdrowych, czy chorych, bo tylko takie są w moim osrodku. i jeszcze co powiedziec lekarzowi, aby wypisał zwolnienie?? i czy nauczyciel do wfu moze przyczepic sie i nie przyjąć zwolnienia od rodzinnego?? mam 15 lat. z gory dzieki.

Gość a co zamiast wf
???

Gość gnvgnfgnfgbfbgfbhf
a potem same spaslaki biegaja... ohyyyda bedziesz gruba

Gość anka512
chodzę 2 razy w tyg. na basen i teraz, kiedy jest jeszcze cieplo jezdze na rwerze :)