Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiscoDiva

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość DiscoDiva

i strasznie mi z tym źle, mam tego dość, naprawde, charakterem tez zaimponować nie mogę, bo jestem niesmiała, inteligencją nie grzeszę, moi rodzice to prosci ludzie niewyszkałceni, kasy tez nie mam wiec nic w swoim wygladzie porprawić nie mogę, jestem młoda, mam dopiero 19 lat, otaczaja mnie sami piekni ludzie, teraz ide na studia i chciałabym się jakoś zmienić, pokazać z lepszej strony, ale jak skoro u mnie nie ma tej lepszej strony, ehhh.... życie jest okrutne, a ja chciaam sie tylko wyżalić

Gość ja wiem i powiem
umrzyj 🖐️

Gość DiscoDiva
zamkij się kretynie, ja umierać nie chcę tylko być wreszcie szczęsliwa

Gość ja wiem i powiem
przeciez przegralas zycie, a tacy osobnicy zatruwaja spoleczenstwo 🖐️

Gość DiscoDiva
dobra, to moze podasz mi jakąś szybka, bezbolesną metode, albo lepiej sam zaprezentuj

Gość ja wiem i powiem
idz skoczyc 🖐️

Gość Sapalinowa jestes sliczna

ludzie padsza pierw na wyglad potem na charakter ciekaw jestem jak bys zaregowala jak bys na swojej drodze spodkala brzydka osobe

A jak bym miala zareagowac? Rozmowa by sie toczyla tak jak z kazdym. Powtorze jeszcze raz: kazdy jest piekny, tylko sam to piekno musi w sobie zobaczyc.

Gość Spalinowa.....................
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

ludzie nie ktorzy wysmiewaja sie i robia duzo gorsze zeczy ludzie sa okrutni i ciezko takim ludziom przechodzic przez to zycie :(

Ja tez do najpiekniejszych nie naleze, kiedys bylam wstydliwa, a teraz to juz tylko malomowna :-P i jakoś żyje, mam sie dobrze i wiem że stać mnie na wiele:-) Nie trzeba być pieknym by byc szczesliwym, trzeba być soba, usmiechac sie czesto i nie brac zycia zbyt powaznie. Powaga zabija;-) Zobaczysz jak fajnie jest na studiach! Tylko nie rob przestraszonej miny-usmiechaj sie, jak wypatrzysz jakas fajna osobe to do niej zagadaj-spytaj skad jest, czy cos w tym stylu-przeciez nikt cie nie pobije za cos takiego. Baw sie zyciem!

Na takich co sie wysmiewaja z innych nie powinno sie zwracac uwagi albo smiac sie z nich jeszcze glosniej. A ci ktorzy siebie nazywaja brzydkimi musza zaczac nad soba pracowac, zeby mogli siebie zaakceptowac.

Gość DiscoDiva
dzięki, że choć jedna osoba potraktowała to powaznie, mam nadzieję że na studiach będzie ok, staram się nie mysleć o moim wyglądzie, ale to jest cholernie trudne

Wiem ze jest trudne. Jak sobie przypomne ile razy wylam w poduszke z bezsilnosci ze urodzilam sie taaaaka brzydka... :-p az mi teraz glupio:-) Ale wiesz co? Na szczescie z takiego myslenia sie wyrasta:-) I ty tez sobie poradzisz, na pewno!

Samoakceptacja jest najtrudniejsza, wiem po sobie, ale jak to zrobisz, to jestes w stanie zrobic wszystko :)