Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemkowa.

Mam pewien problem - odnośnie zachowania szefa...

Polecane posty

Gość problemkowa.

Szukam pracy jako asystentka, sekretarka itp. Znalazłam fajną prace- tzn. mam zacząć od poniedziałku niby, ale sie tak zastanawiam. Chodzi o zachowanie szefa firmy. Jest to mała firma a ja miałabym być jego asystentką. Podczas rozmowy podkreśla że zależy mu na przyjaznej atmosferze, że musimy się zaprzyjaznić... nawet wspomniał coś o wyjściu na szmpana...........Mówił do mnie po imieniu a na porzegnanie pocałował w reke. Ja mam 23 lata on około 50. Nie wiem czy on ma taki sposób bycia, czy on czegoś chce? - sex itp? Może ten szampan to z całą firmą miał by być..... heh nie wiem. Oferta pracy atrakcyjna, ale jak się zorientować czy gościu jest wporządku czy może chce aby jego asystentka świadczyła jakieś inne usługi? Generalnie mam wygląd grzecznej dziewczynki więc nie powinien tak o mnie myśleć.... Poradzcie coś........ plisssssssss

Gość problemkowa.
może ktoś jeszcze mi pomoże?

Gość kochanka prezesa
Ja bym poszła. Zawsze można się zwolnić jak coś będzie nie tak.

Gość kochanka prezesa
I nie sugeruj się moim nickiem. Prezes mojej firmy jest kobietą, a ja jestem hetero:)

Gość agata-
moze to taki nigrozny podrywacz albo jakis dzentelmen starej daty;) kto wie, ja bym sprobowala..... praca jest najwazniejsza, ale jakby cos przesadzil to bym zrezygnowala

Gość agata-
ale watpie ze z tym szampanem to chodizlo mu z cala grupa;P

Gość problemkowa.
Dzięki za rady. Mam tam jeszcze raz iść i zamierzam jesli znowu coś powie o jakimś szampanie itp spytać o co dokadnie chodzi. A jesli pracujac tam faktycznie zaprosi mnie na tego drina? tylko we dwoje? jak zareagować? co powiedzieć? heh. Mam nadzieje ze faktycznie to taki niegrozny podrywacz... Bo nie zamierzam z nikim sypiać. wrrrr.

Gość ....pomawiacz.....
Zaopatrz się w paczkę gumek i nie rób problemu.

Gość problemkowa.
Potrzebuje rady a nie głupich komętarzy.

Gość ....pomawiacz.....
Ale Ty nie możesz być normalną sekretarką, robiąc błędy ortograficzne. Błędy mogą robić jedynie sexsekretarki.

Gość olej starucha.
Taka moja rada.

Gość problemkowa.
tłumaczę jeszcze raz - NIE ZAMIEŻAM Z NIM SYPIAĆ! max. co mogę zrobić to lód

Gość prosto durnowata
po slownik sie rusz nim zaczniesz martwic sie szefem - bo jak zaczniesz takie bledy w pracy robic to Cie zwolni :)

Gość dorti ******
jeżeli o mnie chodzi to nie potraktowałabym tego jako podryw, może facet jest taki szarmancki i lubi kobiety. Ja bym musiała u siebie w firmie uważać, że ponad połowa facetów to zbokole, bez przesady. Jakiś facet może chce być miły, cmoknie mnie w rękę a ja mam myśleć że sie napala na mnie ? eeee powinno samo wszystko wyjść w praniu, jak cię będzie dotykał bądź obejmował to zwróć mu uwagę, że sobie nie życzysz.Ja tak robię i nic się dzieje, co ty dziewczyno w islamskim kraju żyjesz że się tak boisz facetów ? Opanuj się.

Gość problemkowa.
Z tym lodem to oczywiście nie ja. Hmm. jasne że facet może cmoknąć w ręke, ale te teksty że na szmpana się wybrać ?I że należałoby się zaprzyjaznić? Kilka razy powiedział o zaprzyjaznieniu się, a z tym szampanem też kilka razy -jeden motyw pamiętam, że powiedział że pracujemy do 17 a czasem trzeba po godzinach zostać np.na tę lampke szapmana.... Eh. no nie wiem naprawde co mam myśleć. Wiem że facet ma tez sklepy i w nich również dziewczyny pracują... Myslałam by ich spytać, ale nie znam ich i chyba troche głupio tak. Naoglądałam się filmow i mam takie problemy teraz;)

Gość oj kiepsko
" a czasem trzeba po godzinach zostać np.na tę lampke szapmana....' ;O

Gość przeciez to jasne
chce cie posuwac po godzinach:o

Gość problemkowa.
A więc jednak uważacie że coś nie tak z tym gościem... Tak też myślałam,ale zastanawiałam się bo wiem że jestem troche przewrażliwiona na tym punkcie.... heh.

Gość no a jak
jego złowa o tym mowią.

Gość ja bym poszla z nim do lóżka.
o, a co;)