Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawaa

Pytanie do FACETÓW!

Polecane posty

Gość cikawaa

Cikawi mnie czy to pic na wode, glupi podryw czy może coś w tym jest. Jak facet widzi moja fotke (tez przez neta to duzo osob mozna poznac) to mowi, ze mam sliczne oczy a one sa zwyczajnie ciemne brązwowe. Tak samo jak poznalam kiedys chlopaka i spotkal mnie w autobusie. Po jakims czasie przyznal, ze pozna mnie po... oczach. Jedni mowia, ze mam oczy tajemnicze, drudzy ze moja spojrzenie zbija czlowiek z trpu. To taka ściema, no nie? Nie ma we mnie nic idealnego to oczu sie czepiaja? :D

Gość doś
tjjaaaaa, wiesz, tak przez komputer patrząc czule w monitor powiem Ci że taaaak, widocznie masz piekne oczy... :) jak Ci tak powiedzialo pare osob to znaczy ze cos w tym jest. my tu nie wróżki to Ci nie powiemy...

Gość cikawaa
dobra juz dobra zaraz jakiegos linka wstawi tylko pomysle jakiego

Gość cikawaa
haha a rczej gała :P

Gość gały jak gały
wyrazne oczy ciemne

Gość flirty thirty
Ladna jestes i ladne masz oczy ale powiem Ci, ze jezeli polecisz na taki komplement to marnie skonczysz. Chlopaki zawsze mowia dziewczynom komplement o oczach nawet tym, ktore tak jak ja, maja zapuchniete male oczka ha ha. Ja bym na Twoim miejscu nie brala takiego komplementu powaznie, raczej podryw na 100% albo jakis frajer co nie wie jak inteligentnie zagadac do dziewczyny.

Gość cikawaa
tak tez własnie mysle, wiec dlatego w mojej wypowiedzi jest tyle kpiny. A faceci to maja tupety myslac, ze kazda na to poleci! Moze poleci, ale akurat ja nielot jestem w tym zakresie ;P

Mnie się bardziej u Ciebie podobają włosy i usta niż oczy :-D

Gość cikawaa
a dziekuje :)