Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muninek

hfsgjfgshfhsf poszukiwana!!!!!!

Polecane posty

Gość muninek

buuuu usunęli mój temat plissss hfsgjfgshfhsf napisz mi coś kto to te laski

Gość muninek
up

Gość hfsgjfgshfhsf
hmm a co mam ci napisac? moze Ci jeszcze adres podac? skad jestes wogole?

Gość muninek
z kalisza

Gość muninek
napisz mi coś cokolwiek, chce się upewnić, czy one to one, czy ktoś sobie żartuje tylko

Gość hfsgjfgshfhsf
kalisz hmm troszke daleko, ale wielkopolska

Gość muninek
a jak masz na imię?? Podaj, co ci szkodzi, przecież i tak cie nie znam:D chyba

Gość hfsgjfgshfhsf
wydaje mi sie ze jednak je znasz bo napisałes ze pusta któraś jest? chyba nie stwierdziłes tego po pisaniu przez internet czy sms

Gość hfsgjfgshfhsf
lepiej bedzie jak nie bede mówic swojego imienia:D

Gość muninek
no właśnie stwierdziłem ta jedna jest pusta bo mi pisała takie smsy niezbyt mądre, a chodziło mi o to że one zaczęły pisać do mnie i jeśli gdzieś byśmy jechali z nimi to wtedy ja już bym miał najlepszą na oku:) wiem, typowo męskie podejście buahaha ale chyba by się zgadzało to co piszesz, że wlkp, bo są ze zduńskiej woli, tak????

Gość hfsgjfgshfhsf
obawiam sie, że Cie ktoś wkręca

Gość muninek
piszesz że znasz tą jedna, tą środkową tak? a masz do niej nr? tzn nie chodzi mi o to że masz mi podać bo jeszcze mi usuną temat;p ale jesli jesteś jej koleżanką to (proszę) napisz jej ze maciej z kalisza wrzucił jej foto do kafeterii albo gdzieś i jeśli to ona to napewno się do mnie wtedy odezwie(żeby mnie wyzwać na przykład)

Gość hfsgjfgshfhsf
nie dam sie na takie cos nabrac. Chcesz za wszelką cene wiedziec kto ja jestem?

Gość muninek
tak chce pewnie sie okaże że któroś z nich?

Gość muninek
(którąś)

Gość hfsgjfgshfhsf
a moze wy same sobie to zdjecie wstawiłyscie? ale zawsze trzeba sie liczyc z tym, ze świat jest mały:)

Gość muninek
ja nie jestem NIMI, nie wiem czy to ONE mi wysłały, czy ktoś znalazł to foto gdzieś i mi wysłał i udaje te dziewczyny czy może jakieś dziewczyny nie chciały dać swojego foto i dały te NIE MAM POJĘCIA. myślałem że mi pomożesz to odgadnąć bo z taka pewnością napisałaś że je znasz

Gość hfsgjfgshfhsf
ja mysle ze cie ktos wkreca, bo ta jedna ma na imie sylwia a ty podałes zupelnie inne imionaa i nie sa z zdunskkiej woli

Gość muninek
to nie wiem po co mialyby pisać że są ze zduńskiej woli:( więc w takim razie wygląda na to że jakiś niedoj**any kretyn podesłał mi ich zdjęcie i pisze ze mną nieraz jednocześnie z dwóch numerów żebym się nie domyslił że to żart qwa dałem się zrobić w jajo komuś aż wstyd hehehaha zajebiscie Ale piszesz tak na powaznie tak?? bo jeśli one są prawdziwe i serio sie chca umowic to żal ich spławiać. może podaj chociaż mi miasto....

Gość hfsgjfgshfhsf
Ja pisze jak jest. A tak po za tym czemu mi uwierzyłeś? czyzby to imie sie zgadzało? Tutaj na kafeterii wiele osób daje zdjecia a inni pisza ze ich znaja, ale nie zawsze tak jest... chyba musiało byc cos, ze mi uwierzyłes?

Gość muninek
bo napisałaś tylko jedno zdanie że znasz tą środkową i że ma na imie sylwia, a potem jak tak z toba pisałem to nie zaprzeczałaś tylko dalej twierdziłaś swoje więc uwierzyłem, bo jakbyś ich nie znała to po co byś tyle postów do mnie wysłała, wtedy wystarczyłby ten pierwszy i pewnie potem byś się nie odzywała i nie pytała czy pozwoliły wstawić to zdjęcie bo niby po co? a poza tym łatwo mi bylo uwierzyć że to prawda co piszesz, bo mam tylko to zdjęcie, numer telefonu do jednej który często jest nieosiągalny i numery gg do dwóch pozostałych, a nie widzialem się z nimi nigdy, piszemy tylko na gg lub z ta pierwsza przez smsy bo nie ma internetu, a gdy dzwonie to odrzuca, bo"ma popsuta baterie"

Gość muninek
dodam że nie jestem debilem, a pewnie tak o mnie teraz myślisz. I nie zdażyło mi się nigdy żeby ktoś mnie wkręcił to tylko takie usprawiedliwienie

Gość hfsgjfgshfhsf
wiesz moze być tak, ze to są one tylko Ci poprostu powiedziały inne imiona i nie podały miescowosci... a ile lat Ci napisały? 19?

Gość muninek
ta opalona od lewej 21 a dwie pozostałe 20 a ile mają?