Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aglm

siedze sama w domu i placze przez bylego

Polecane posty

Gość aglm

nawet nie mam z kim o tym pogadac,siostra juz nie chce sluchac,a w sumie mi juz nie chce sie jej opowiadac o tym wszystkim.po krotce opowiem,wiec ten dupek rzucil mnie 2mies temu prawie,a wlasciwie przestal sie juz do mnie odzywa a pozniej wyciagnelam z niego ze chodzi o inna,pozniej zmienil powod: problemy w domu.mielismy se dac czas,glupia uwierzylam,nawet wmawialam siostrze ze on taki nie jest i tylko podal ze ma inna zebym sie odczepila a on jest czysty jak lza.po jakims czasie pisal mi jak to mnie kocha,ze jestem miloscia jego zycia ale ze zrozumie jesli nie bede chciala z nim byc.jakos pozniej przestalismy ze soba gadac i dzis cos mnie natchnelo zeby do niego napisac (nie chce z nim i tak byc),nie wiem,smutno mi bylo pomyslalam ze moze pogadamy,zawsze byl taki kochany,ja taka zolza.ale zostawmy to,wrocmy do sedna,i dzis mi pisze ze on ze mna wcale nie chce gadac,ze z ta dziew jest od polowy czerwca,czyli ciagle mnie oszukiwal,zeby miec kolo zapasowe jakby cos.zapytalam z ciekawosci jak wyglada,oczywiscie napisal ze sliczna,zgrabna,wysoka.(on nie jest atrakcyjny,mowie obiektywnie,zawsze to wiedzialam,ale patrzylam na charakter,eh glupia bylam i jestem),i doszlam do jednego prostego wniosku: ze juz nigdy nie zaufam facetowi,skoro ktos kogo bylam pewna na 100% zachowal sie jak ost huj,ktos kto byl dla mnie najlepszym przyjacielem.a teraz placze,bo wiem ze tak naprawde to chyba nic dla niego nie znaczylam,a 2lata poszly sie jebac.poprostu zenula.nie zebym byla jakas zakochana wielce w nim,chyba najbardziej boli mnie to wlasnie ze ON potraktowal mnie jak byle kogo,stal sie z dnia na dzien kims innym.przyjaciolek nie mam,siostrze nic nie powiem,wiec pozostaje ta badziewna kafe.w koncu i ja trafilam tu:(

Gość flirty thirty
witam witam na badziewnej kafe ;) Nie smuc sie tylko ciesz, ze juz z tym gnojem nie jestes. Oczywiscie, bol pozostanie na dlugo ale zapewniam Ciebie, ze z czasem bedzie Ci lzej. A tak wogole to rzeczywiscie, nie ufaj latwo mezczyznie a przede wszystkim nigdy, przenigdy nie spiesz sie z seksem, chociaz bys miala wielka ochote. Przetrzymaj zawsze faceta troche - jak bedzie Ci robil z tego powodu wyrzuty bedziesz miala gotowa odpowiedz czy bardziej mu zalezy na Tobie jako rzeczy , czy Tobie jako czlowieku. Czytam kafe od dawna i problemy tu sie powtarzaja ciagle te same i zapewniam Ciebie, ze wiekszosc z nich wynika z tego, ze kobiety za szybko angazuja sie w relacje seksulane ze swoimi chlopakami. Pozdrawiam

Gość malushek1989
kafe najlepsza na problemy ja tu znajduje ukojenie. boje sie mowic przyjaciolkom o moich problemach bo boje sie,ze wykorzystaja to pzreciw mnie

Gość malushek1989
ale ja boje sie. kiedys juz ktos wykorzystal przeciwko mnie moj sekret, teraz nie zwierzam sie nikomu, oprocz pewnej osoby, ale ani to moj chlopak, ani przyjaciel, ani kochanek. Wszystko w jednym. dziwne.

Gość malushek1989
Przyjaciolki sa czasem okrutne, jak sie pokloca wiec trzymam jezyk za zebami. Nie mowie nic mojemu chlopakowei, mamie, tacie.

Gość aglm
tylko jednego wlasnie nie moge zrozumiec,jak mozna byc az tak zaklamanym,pamietam jak w czasie jak juz byl z nia pisal do mnie z taka troska zebym sama nie wracala,byl zazdrosny.poprostu tego wszystkiego nie moge pojac,jak mozna sie az tak zmienic

Gość aglm
pewnie nie wie,w sumie to tez mi jej zal ale pewnie nawet niczego sie nie domysla,a ten idiota jej opowiada jaka to zla jest jego ex,ze on taki cudowny chl a taka malpa mu sie trafila

Gość gość
Szkoda ze wątek umarł