Gość inula Napisano Wrzesień 3, 2008 Czy któraś z używa tych kosmetyków pielęgnacyjnych i czy warto je stosować. co o nich sądzicie i co poleciłybyście. Pytam, bo przywiązałam się do kosmetyków AA i chciałabym cos zmienić. przyznam, że ziaja jest tańsza, ale czy gorsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amoreczka 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ziaja ma dobre produkty :) jest fajny balsam do ciała oliwkowy :) pięknie pachnie i dobrze nawilża ciało :) polecam ziaję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Zgadzam się ze Ziaja jest fajna :D krem do twarzy oliwkowy jest super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellinka 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Polecam tonik ogórkowy. Jest dobry,fajnie odświerza skórę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezzzatkka Napisano Wrzesień 3, 2008 ja uzywam produktow pod prysznik: z serii kokosowa i kakaowe mydelko. Jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellinka 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 odświeża-poprawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlut Napisano Wrzesień 3, 2008 ziaja -super.masełko bursztynowe,serum rozjasniające do twarzy,żel oliwkowy do mycia twarzy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ktosia.. Napisano Wrzesień 3, 2008 ja używam serii masło kakaowe super i naprawde poprawia koloryt skory:) i cena tez jest super:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exłajzi 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ziaja rzeczywiscie produkuje coraz to lepsze kosmetyki:)) ja rowniez serdecznie polecam:) szczegolnie maseczke z zielona glinka i peeling enzymatyczny do cery tradzikowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciepla i welniana Napisano Wrzesień 3, 2008 warto sprobowac, wybierz serie odpowiednia do twojej cery i wyprobuj:) mysle ze bedziesz zadowolona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inula Napisano Wrzesień 3, 2008 dzięki za wszystkie wasze wypowiedz, przyznam że zachęciłyście mnie więc zacznę od balsamu oliwkowego:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham ziaje Napisano Wrzesień 3, 2008 polecam krem do twarzy oliwkowy krem nagietkowy mleczko nagietkowe tonik aloesowy To są moje najlepsze kosmetyki ziaji, mam cere suchą i swietnie sie na niej spisuja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgredkax 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 też lubię produkty tej firmy..... Niestety kilka tygodni temu, w srodku nocy, po wieczornym kremowanku zawiazłam moja mamę na pogotowie......uczulił Ja krem, który mi akurat wybitnie słuzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ktora uzywala ziaja pro Napisano Wrzesień 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach