Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amigamia

Umowic sie czy nie?

Polecane posty

Gość sdfds
"Seks uprawiam tylko z 1!" no jemu (temu z GG) raczej nie spodoba sie, ze sie z nim spotykasz, a sypiasz z innym.

Gość amigamia
Uprawiam seks z tym "po drugie", czyli z tym, z ktorym sie spotykam. Nie uprawiam seksu z bylym ani z tym, co ma przyjechac.

Gość amigamia
Problem w tym, ze tyle facetow sie trafia, bo jak ktos sie mnie pyta czy mam chlopaka to mowie, ze nie (no bo nie mam w sumie). I juz nie chce mi sie tlumaczyc mojej zakreconej sytuacji, no to oni mysla, ze jestem wolna.

Gość indii
wiec dla ciebie milosc zalerzy od tego czy go widzalas ??? rozumiem gdybys napisala spotkalas ale ty uzylas slowa widzalalas wiec co , jak bedzie mniej przystojny to juz to nie bedzie to mogla byc milosc ???

przestancie sie z laski nabjac.. dziwnie to napisala, ale ogolnie to chyba jest ok... świętoszki :P idz i spotkaj sie z tym gosciem, moze poznasz kogos dla kogo zechcesz skonczyc te nieco dziwne uklady w ktorych żyjesz

Pewnie, że świętoszki. Ja to zazwyczaj tylko z trzema naraz...

Gość amigamia
Kocham bylego, ale raczej jak brata niz mezczyzne (nie, nie uprawiamy seksu, jeszcze czasem nam sie zdarzalo, ale od dlugiego czasu nic). Jak zerwalismy to zaczelam sie spotykac z tym co ma przyjechac. Spotykalismy sie, ale one potem wyjechal, powiedzial, ze do mnie wroci, ale nie bralam tego na powaznie, bo wiadomo jacy sa faceci. Wiec zaczelam sie spotykac, z tym, z ktorym teraz sie spotykam. No a okazalo sie, ze tamten wraca i ciagle do mnie dzwoni, ze juz sie nie moze doczekac. :O No i ten na gg ni stad ni zowad mnie zagadal kiedys.

indii.... nie baw sie w producentke frazesów typu "wyglad nie ma znaczenia" laska nie sotkala sie z nim jeszcze wiec nie moze powiedziec czy zaiskrzy, czy nie.... moze Ty sie zakochujesz gadajac przez gg, ale niektorzy ludzi sa normalni i musza kogos poznac w realu

"i ciagle do mnie dzwoni, ze juz sie nie moze doczekac" powiedz mu dla uczciwosci, ze masz kogos, zeby sobie chlopak nadziei nie robil

Gość amigamia
Tego z gg widzialam na zdjeciu, ale zakochac sie moge dopiero jak kogos spotkam na zywo. I nie chodzi tylko o wyglad, raczej o caloksztalt.

Gość amigamia
Zlosliwa - w grudniu skoncze 29 lat.

amigamia - spotkaj sie i tyle... kobiety sa oburzone tym co piszesz, bo nazwalas sprawe po imieniu... one by tych wszystkich chlopakow nazwaly kolegami i bedac w identycznym ukladzie, czuly sie rozgrzeszone - prawda Złośliwa? :P

Gość jak narazie to
Autorka umawia się z jednym i z nim sypia a innych traktuje jak "koleżanki" więc o co to wielkie Halo :)

Gość indii
nie ja sie nie zakochuje przez gg bynajmniej do tej pory nie mialam okazji zwrocilam uwage ze dziewczyna chyba bardzo duza wage przywiazuje do wygladu tylko tyle- bynajniej tak to odczytalam z jej wypowiedzi i nie bawie sie w producentke.. dla mnie to naprawde nie ma znaczenia zdaje sobie sprawe ze jest to w dzisiejszych czasach malo popularna postawa ale ja tak mam