Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna mariiia

Czy malzenstwo moze sie rozpasc przez seks?

Polecane posty

Nigdy nie jest za późno. Ktoś tu wcześniej napomknął, że problem należy rozwiązać przed ślubem. I miał rację. W przyszłości pojawi się mnóstwo innych sytuacji, które będziecie musieli otwarcie przedyskutować. To chyba normalne przyznać się do tego, co się lubi, a czego nie toleruje? Partnerzy powinni szanować swoje preferencje i wykorzystywać każdą okazję, aby drugiej stronie było dobrze. Zaproponuj, żeby spróbował... jeśli coś będzie nie tak, poproś o szczerość, jeśli będzie ok - tym lepiej dla Ciebie. To, że Ty Anno go kochasz to pewne - pytanie czy z wzajemnością...?

Gość anna mariiia
ja jestem pewna na 1000% , ze On mnie kocha. Jedna rzecz, ze jestesmy mlodzi ( po 25 lat) , wiec jeszcze mozemy sie czegos nowego nauczyc a druga, ze On choruje na pewna bakteriofobie doslownie. Jego mama jest osoba do przesady czysta , wszytsko wysterylizowane , najlepszej czystosci, moze stad ma takie obawy przed bakteriami? A moze go usprawiedliwaim.//

Jeśli aż tak bardzo nie będzie brakować ci sexu oralnego, to wszystko gra. Twój partner musi mieć jednak świadomość, że jeśli on nie będzie dawał ci tego, co lubisz, to i ty nie będziesz chętna, aby go uszczęśliwiać - ale tego ci nie życzę. Mam nadzieję, że spróbujecie i on się przekona! Pozdrawiam