Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nocna zgaga

Jak zniszczyc faceta slowem?!Pomocy!

Polecane posty

Gość
A jak myślisz? A potem przychodzila prosić zebym do niej wrócił. No może nie do konca powiedziała to zdanie ale tak to odebrałem ( ogolnie było "nie wiem co czuję, czy jestes dla mnie bardziej przyjacielem czy chłopakiem, niewiem czy cie kocham, jest mi trudno, chyba lepiej bedzie gdy bede sama, wolałabym byś był szczesliwy bo widze ze sie meczysz i takie tam pierdoły. ) :P

Gość
Weź nie strasz bo zawału dostanę :P A tak zrobiłaś? i co -wrócił? :P

Gość
Bozesz :D straszne :D ja nei chciałem przyjaźni-nie odezwałem sie już do niej-potem sama czegos odemnie chciała. :P

Gość
Straszne :P Dobra-spokój już. To chyba normalne-jak sie okazuje ze piesek który był na kazde zawołanie nie dośc ze ma nas gdzies to jeszcze sie ciagle z nowymi dziewczynami oprowadza-wtedy nagle zaczyna sie robic interesujacy :P

Gość
no coz-ja staram sie ten stan utrzymac :P

no i go wystraszylam bardzo:>Jest przesadny , powiedzialam ze magia mnie wyrecz i bedzie mial to co sam dal.Jakze milo bylo gapic sie w jego biedne wystraszone oczy.Przepraszal ale ja mam go juz w odwloku. Nie lubie przesadnych tchorzy.Warto jechac na obawach innych : }

Gość martipka666
Najlepszym rozwiazaniem jest dac sobie spokoj.Ja zniszczyłam psychicznie faceta faktem ze go zdradzilam a jak by tego bylo malo mieszkalam z nim a on slyszal wszystkie moje rozmowy z drugim.Facet sie zalamal samym faktem i mysla o tym ze robilam to z innym

Gość ewaaaaaaa
powiedz mu że jeszcze nie miałaś z nim orgazmu a on odchodzi ;-) zawsze miałaś z innymi a z nim nie hehe może podziała ja swojemu ex tak powiedziałam kiedyś i wiem że miał z tym problemy u innej że mu se stresu nie chciał stawać serio ;-)

Gość ewaaaaaaaaaaaa
powiedz mu że jeszcze nie miałaś z nim orgazmu a on odchodzi ;-) zawsze miałaś z innymi a z nim nie hehe może podziała ja swojemu ex tak powiedziałam kiedyś i wiem że miał z tym problemy u innej że mu se stresu nie chciał stawać serio ;-)

Gość lelouche vi britania
W SEKSIE W WIELKIM MIEŚCIE SAMANTHA JONES POWIEDZIAŁA DO FACETA, KTÓRY BYŁ KURDUPLEM: "Jesteś penisem, któremu urósł mały człowieczek" :D:D:D:D (w odpowiedzi usłyszała, że jest parą cycków na za długich nogach:P)

powiedz mu że jsteś w nim bezgranicznie zakochana,że świata poza nim nie widzisz, że ma najpiękniejsze oczy jest cudownie zbudowany i pociągający>>>Jego członek nie dość że jest ogromny to jeszcze niebywale sprawny> Na samą myśl o nim przezywasz wielkie podniecenie> Chciałabyś by był bez przerwy przy tobie i kochał się w dzień i w nocy, że jest piękny przystojny i mądry>>> Potem pocałuj go w czułko, przytul namiętnie i wyjdź z domu mówiąc że wrócisz do swego skarba za dwa dni:)) i niech nie tęskni bo na pewno niedługo wrócisz:))

Samantha Jones powiedziała raz do faceta, który był super niski "JESTEŚ PENISEM, KTÓREMU WYRÓSŁ MAŁY CZŁOWIECZEK" czy jakoś tak :P umierałam z tego, w odpowiedzi usłyszała "a Ty parą cycków na za długich nogach" :P

Gość hrhg
powiedz: WOOO! Edward team!

Gość hrhg

Gość hrhg

Gość hrhg

Gość hrhg

Gość efnergnrwg
ehh wiecie co ja jak kogos rzucam to raczej mam w dupie co mówie a do tego jakieś szczeniackie teksty typu słaba włozku czy coś jak mi ktos gada takie glupoty to mu odpowiadam, ze jest w takim razie szczesciarzem, ze juz ze mna nie jest raz byly wypisywal do mnie, ze mam uwarzac na imprezie zeby nie zgubic majtek bo ponoc slyszal, ze ostatnio czesto mi sie to zdarza, miałam ubaw po pachy i odpisałam, ze no problemo dziś w ogóle nie ubieram :D swoja wartośc określam JA i kazdy kto ma trochę oleju w głowie nie przejmie sie durnymi tekstami... dziewuszko popracuj nad pewnościa siebie kobieta z klasą nie bawi się w takie rzeczy tylko odchodzi z podniesianą głową co najwyzej ignoruje kolesia zupełnie ... obojętność boli najbardziej !!

Gość ldl''
nie warto sie mscic,potem stracisz szacunek do siebie,a kolesia malo to obejdzie...odejdz z podniesiona glowa,za jakis czas fajnie sie odpicuj ,wez jakiegos przystojniaka pod reke i "pokaz"sie tam gdzie mozesz go spotkac przypoadkiem...u mnie zadzialalo:)tyle,ze ja kolesia juz mialam gdzies

Samantha Jones powiedziała raz do faceta, który był super niski "JESTEŚ PENISEM, KTÓREMU WYRÓSŁ MAŁY CZŁOWIECZEK" czy jakoś tak :P umierałam z tego, w odpowiedzi usłyszała "a Ty parą cycków na za długich nogach" :P

Gość fdfd
akoro napisałaś że Cię olał, to ta Twoja zemsta może po nim spłynąć...

Gość fdfd
skoro*

Gość sgrfdhrtaefwdfhhfrd
wooo

Gość wozzzzz
kurwa jak wy macie nasrane to jest az przykre ;) pojebane baby, co wy myslicie ze faceta jakos specjalnie rusza teksty, ze ma malego badz byl kiepski w lozku? Wazne, ze nam jest w chuja cieplo i mokro, a was to pierdolimy i doslownie i w przenosni nie macie wylacznosci na egoizm :) udawane orgazmy itd tez nas interesuja tyle, co zeszloroczny snieg drogie panie nie robcie ze swej cipy takiego ołtarza, ktory kazdy ma gloryfikowac bo jest ona tylko scierą do wytarcia spermy z jednym co zostalo tu napisane sie zgodze - najbardziej dotkliwa jest obojetnosc