Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola87

Szukam mieszkanie Bydgoszcz!!!!

Polecane posty

Gość jola87

Szuakm mieszkania kawalerki lub M3 w Bydgoszczy, koszt max. kawalerki 800zl, M3 1100 zl! Bede wdzieczna za wszelkie informacje, poniewzmusz eszybko znalezc mieszkanie. Strony internetowe przeszukalam:)

Gość emilkkkkka
a ta Bygoszcz to koło jakiego większego miasta? bo nie wiem co ci poradzić :O

Gość jola87
smieszne:) gazety tez kupilam...i nic;/

Gość emilkkkkka
mówię poważnie, bo mam mieszkanie w Zielonej Górze, może to w pobliżu?

Gość jola87
emilko dziekuje ale nie skorzystam;)

Gość emilkkkkka
Hmmmm ale jak masz już gazety to pół sukcesu - znajdziesz most, pod którym zamieszkasz i gazetami się będziesz przykrywać :classic_cool: Musisz tylko ustalić czy w Bdgoszczy rzeka jest :P

Gość jola87
emilko twoje zarty juz srednio mnie smiesza, czekam na powazne propozycje mieszkan,.

Gość daj sobie spokuj
jola powiem ci cos ... nie pieprz glupot ze nie a kawalerek w bydgoszczy ;/ wystarczy w internecie poszukac ... Bydgoszcz to spore miasto i nie chce mi sie wierzyc, ze nic nie mozesz znalezc ;/

Gość poważna propozycja mieszkań
jestem. słucham?

Znalezienie wypasnej awalerki w Bydgoszczy dzieki googlom zajelo mi 10 sekund ;/ Ty poprostu nie umiesz się posługiwać wyszukiwarkai internetowymi :) i nie znasz portali z ogłoszeniami typu gumtree, gratka ...

Gość jola87
po pierwsze za przeproszeniem nie "pieprze" po 2 jasno okreslilam w jakiej granicy cenowej interesuje mnie mieszkanie po 3. nie tak latewo o mieszkanie.. po4 nie prosilam was o komentarze ale o pomoc, kogos kto ma namiary na takowe mieszkanie.

Gość jola87
to nie problem znalezc kawalerke za 1200 zl, a ja nie ma tyle...nie znam takich stron, rzeczywiscie: anonse, gratka, nawigator, moja bydgoszcz, dla studenta, wszystkie agencje, szybko, allegro i setki inncyh stron na ktroe zagladam;/

Gość jola87
bardzo ladny link na gratke, ktora swietnie znam.... czy wy myslicie ze prosilabym o pomoc, uprzednio nie zorientowawszy sie??bez komentarza. nawet jesli cos jest to jak dzwonie to nieaktualne albo cena za duza. dajcie sobie spokoj z komentarzami, bo nie prosilam o nie;)

Gość jola87
mmm tak juz mysle ze wszedzie gdzie mozna szukalam, na forach tez

Gość jola87
grancias dobrze napisales "wypasnej" ja takowej nie szukam, wystarczy przeczytac moja wypowiedz, ale jak widac dla ciebie to z duzo, no tak czytanie ze zrozumieniem.

ok jak chcesz ale zapytaj tam gdzie ci link podalem bardzo zyczliwi ludzi i na pewno cos poradza powodzenia

Gość jola87
mmm dziekuje:)

Gość jola87
grancias , wersja dla ograniczonych(w tym takze dla ciebie): jola87 "Szuakm mieszkania kawalerki lub M3 w Bydgoszczy, koszt max. kawalerki 800zl, M3 1100 zl! Bede wdzieczna za wszelkie informacje, poniewzmusz eszybko znalezc mieszkanie. Strony internetowe przeszukalam "

Umiem czytac ... poszukujesz kawalerki lub m3 ;/ Ale ograniczona to chyba ty jestes ;/ Podalem Ci linki, a ze ty jestes dzieckiem specjalnej troski i nie umiesz czytac to Twoja sprawa ;/ Nie wierze ze zadne ogloszenie jest nieaktualne ... Ty chyba myslisz ze mieszkanie samo Cie znajdzie ;/

Gość jola87
grancias nie musisz wierzyc mozesz sprawdzic, :) dalej nie potrafisz czytac, pisalam e te wszystkie strony znam:) ale jak widac duzo ci brakuje///

To chyba Ty nie umiesz interpretowac swoich mysli ...w ktorym miejscu cos zle zinterpretowalem to ja nie wiem ;/ ... to, że przeszukalas oferty internetowe nie znaczy ze nie a zadnej okazji !!!

Gość jola87
grancias skup sie i przecxzytaj jeszcze raz i nie zasmiecaj mi mojego watku "Szuakm mieszkania kawalerki lub M3 w Bydgoszczy, koszt max. kawalerki 800zl, M3 1100 zl! Bede wdzieczna za wszelkie informacje, poniewzmusz eszybko znalezc mieszkanie. Strony internetowe przeszukalam gazety tez kupilam...i nic;/ to nie problem znalezc kawalerke za 1200 zl, a ja nie ma tyle...nie znam takich stron, rzeczywiscie: anonse, gratka, nawigator, moja bydgoszcz, dla studenta, wszystkie agencje, szybko, allegro i setki inncyh stron na ktroe zagladam;/ bardzo ladny link na gratke, ktora swietnie znam.... czy wy myslicie ze prosilabym o pomoc, uprzednio nie zorientowawszy sie??bez komentarza. nawet jesli cos jest to jak dzwonie to nieaktualne albo cena za duza. dajcie sobie spokoj z komentarzami, bo nie prosilam o nie "

grancias daj sobie spokoj z ta ograniczona osobka :) Tak jak Ty nie wierze, ze na gratce i innych serwisach nie ma aktualnych ogloszen :P Dziewczyna zadzwonila pewnie do pierwszej lepszej osoby, ta jej powiedziala ze oferta nieaktualna i sie zniechecila i twierdzi, ze nie ma wolnych mieszkan ;/

Gość jola87
gibonko droga wczoraj i dzisiaj wykonalam ok 30 tel, 2 dzien szukam, jestescei bardzo madrzy, bo zapewne nigdy nie szukaliscie mieszkan, albo macie bogatego tatusia.

Gość jola87
albo poprostu glupi ma szczescie i od razu znalezliscie:)