Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka lolitka

pamiętacie jak to było?

Polecane posty

Gość słodka lolitka
a może ktoś wie? :D

Gość gdzie jest moj laptop
wiem, ale nie powiem, tajemnica sluzbowa 😭

Gość słodka lolitka
tez tak myślę, ale nie mam tej pewności :P

Gość słodka lolitka
haha :D :P

Gość szkodaaaa
zaluje ze dobrze nie znam angielskiego..chcialabym zrozumec dokladnie..wiadomo o co chodzi ale o dokladne tlumaczenie...moze ktos pomoze?

Eamon - Fuck it (I don`t want you back) - tłumaczenie: tłumaczenie tytułu: Pierdolić to (nie chce cie z powrotem) tłumaczenie tekstu utworu: 1.Wiesz co...nie wiem dlaczego lubiłem Cię tak bardzo Dałem Ci moj cały kredyt zaufania Mowiłem Ci że Cię kocham... Teraz to wszystko spłynęło jak ściek Zadałaś mi ból i chcę żebyś wiedziała jak ja się teraz czuję... Ref: 2x Pierdolić to co mówiłem to gówno teraz nic nie znaczy Pierdolić prezenty równie dobrze można je teraz wyrzucić Pierdolić wszystkie te pocałunki nie są juz tym samym Pierdolić Ciebie, dziwko, nie chce Cię spowrotem 2.Myślałaś że mogłaś cały czas mnie zwodzić jesteś spalona dziwko Słyszałem tę historię bawiłaś się mną ale on był na pierwszym miejscu teraz prosisz mnie o powrót Jesteś tylko kolejną Poszukaj sobie miejsca gdzie indziej Ze mną juz skonczyłaś Ref: 2x... 3.Kwestionowałaś to o czym mówię Mogłabyś zapytać kogokolwiek o czym mówię Byłaś dla mnie najważniejsza, a teraz wszystko skończone Tylko że jestem smutny bo to wszystko rani tak mocno Nie potrafie mówić o tym słodko ponieważ kochałem dziwkę... Frankee - Fuck you right back Ja też cię pierdolę Wiesz, że każdy ma swoją wersję historii… Wiesz co, Nie wiem, dlaczego rozpaczasz jak ciota Gadasz jakieś gówno jak jakaś plotkara, Dlaczego napisałeś tą piosenkę o mnie Gdyby ci tak naprawdę nie zależało Nie chciałbyś się tym dzielić, rozgadując wszystkim jak się czujesz Pierdolę, co zrobiłam, to w jakiś sposób i tak twoja wina Pierdolę prezenty, już dawno wypieprzyłam to gówno Pierdolę płakanie, nic dla mnie nie znaczyłeś więc zgadnij co, ja też cię pierdolę Myślałeś, że możesz sprawić żebym jęczała Lepszy seks miałam sama ze sobą (ha ha ha) Musiałam zadowalać się twoim kumplem Teraz chcesz, żebym wróciła Musisz być nieźle naćpany! Idę inną drogą, to już fakt Pierdolę te noce, kiedy głośno jęczałam Pierdolę to udawałam, jesteś z siebie dumny? Pierdolę te noce, kiedy myślałeś, że mnie ostro zruchałeś Zgadnij co - seks z tobą był do dupy! Wątpiłeś w to, czy mi zależało Może by mi zależało, gdybyś przyszedł do mnie… Teraz już wszystko skończone Ale naprawdę wiesz cieszę się, że nie wyłapałam wesz, które miałeś na jajach Nie będę się tym więcej przejmowała bo już odeszłam… To Ty mnie do tego zmusiłeś!

Gość szkodaaaa
wow...no niezle...dzieki...teraz te kawalki nabieraja "glebszego"sensu...dziekuje jeszcze raz:)