Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w zasadzie to już nie wiem

mój facet powoli przypomina brudasa...

Polecane posty

a więc po kolei. \Na popczatku wiadomo, perfumiki zawsze ogolony, pachnący czyściutki. \jestesmy juz 3 lata w przyszłym roku sie pobieramy a on..... stał sie brudasem. Myje zęby raz dziennie, zwracam mu uwage że brzydko mu pachnie z ust ale na nic. Nie goli sie przez tydzień wygladając przy tym jak jakis menel. Ostatnio chciałam z nim iść w niedziele na spacer nad jeziorko ubrałam sie wystroiłam wymalowałam a on..? ubrał spodnki w których śpi ewentualnie w których chodzi grać z kolegami w płkę. \stwierdził że są fajne :o nie wiem jak do niego dotrzec że przestając o siebie dbac przestaje mi sie podobać. czy wasi faceci to tez takie brudasy?

jak tu kiedys ktoś napisał..... facet, który nie dba o siebie jest obrazą dla kobiety

Gość mój też brudasek
ale dopiero po ślubie wyszło szydło z worka. Wcześniej zawsze wypucowany i pachnący a po ślubie...szkoda gadać!

Gość exs
O z facetami to jest różnie........

Gość poszukuje koleżanki
hahahahaha :D:D:D współczuję:o

no ja przed ślubem i jest tak jak jest ...co bedzie po ? zapuści brode jak pan \kleks? nie bedzie sie używał papieru toaletowego. Nie mam nawet ochoty sie do niego przytulac nie mówiąć juz o całowaniu czy jakichś grubszych sprawach :(

Gość aguska24
Nie wiem jak można być taka idiotką jak ty żeby używać zwrotu "ubrał spodenki". Jak mozna ubrać ubranie tępa suko! Do szkoły nie chodziłas? Spodenki można nałożyć, włożyć, ale nie ubrać. Ubrać można człowieka, a nie ubranie. Jestes największym zerem w historii kafeterii. Nic dziwnego, ze facet przestał sie myc będąc z tobą. Ja na jego miejscu nasraulbym na ten twoj durny łeb.

Gość a mozliwe ze jo
aguska aleś ty pieprznięta zdrowo :D :o

aguśka, dziękuje, że mnie poprawiłas nie zrobie więcej tak karygodnego błędu :D

Gość do aguska24
aguska24 co ty tu kurwo jebana robisz?? wiem dziwko pierdolona ja wygladasz.....wiem z ktorego miasta jestes kurwa nigzie sie nie ukryjesz przedemna.. ahhhh ip wszytsko mowi;] wypierdalak zakuta palo... dobrze tyjuz wiesz o czym mowie?!!!! spojrz w lustro paskudno i nie strsz ludzi.. X mial swieta racja co do ciebie:) hehehe szok ze takie dziwki niedouczone tempe z brakiem klasy sie rodza szkoda ze cie matka nie wyskrobala.. !!!tylko urodzila takiego potwora...

aguska> większość małopolski "ubiera" ubrania więc się tak nie emocjonuj:D

Pzrestań z nim wychodzić, nie całuj, unikaj seksu i wytłumacz, że sie go wstydzisz i zaczynasz brzydzić i jeżeli się nie ogarnie, to się pożegnacie.

Gość aguska24
Z tego wniosek, że malopolska to kmioty bez szkoły. Ja pisze z Białegostoku i nie przypominam sobie, zebym slyszała od kogokolwiek przed 50-tką taki debilny zwrot. To jest brak elementarnej wiedzy w przedmiocie składni i w ogóle gramatyki. Szok. Wqurwia mnie totalnie brak tak elementarnej wiedzy. DNO!

Zosia ma rację- zamiast narzekać na jego spodenki powinnaś powiedzieć mu wprost, że ma 20 minut by się przebrać i ogarnąć albo nie idziecie nigdzie razem. Gdyby odmówił- Ty wracasz do siebie, a najlepiej dzwonisz do kumpeli i razem spędzacie czas zamiast siedzieć samej i rozpaczać. na drugi raz by się bardziej postarała. A tak- ty gderasz, a on swoje i nic z tego nie wynika

powiedz wprost, inaczej chyba nic nie zdzialasz. powiedz, ze sie wstydzisz za niego, a to on sie powinien wstydzic. powiedz, ze nie masz ochoty kiedy on 'smierdzi' nei wyobrazam sobie zycia z takim partnerem. to nei tylko brak szacunku do siebie, ale rowniez do siebie... wstyd. zycze powodzenia w wykorzenianiu tych nawykow :)

Gość aguska24
W sieci dozwolone jest ich nieużywanie, ale pisać "ubrał spodenki" to niedopuszczalne. Rzeczywiscie, oglądajcie wiecej MTV i telenowel. Niedługo przyszłem i wziełem bedzie normą w tym debilnym kraju

aguśka swoim pierwszym wpisem pokazałaś swoją klasę, w życiu od kogoś, kto prezentuje taki styl nie przyjęłabym żadnej uwagi. Bo dla mnie własnie ten styl to jest DNO! a nie błędy językowe czy gramatyczne...

Gość a mozliwe ze jo
szczałka ---- podpisuję się.

Gość flirty thirty
no i zamiast o brudasach zrobilo sie o pisowni :( Nie wiem czy ktos z was pamieta ale byl tu taki temat o bylych chlopakach i o obrzydliwych rzeczach, ktore robili. Duzo z tego bylo o chlopakach - brudasach. Moja kolezanka miala chlopaka co nie obcinal paznokci u stop - miesiacami i w zwiazku z tym drapal ja w nocy tymi paurami. Nie robil prania i podbieral jej skarpetki jak juz nie mogl znalezc swoich (chowala je, bo inaczej dalej by w nich chodzil) no i oczywiscie rozwalal je swoimi pletwami po jednym razie. Ech, jeszcze duzo takich rzeczy o nim opowiadala az sie wierzyc nie chcialo. Ale jak przeczytalam powyzej wspomniany watek to doszlam do wniosku, ze i tak jej chlopak nie byl najgorszy.

Gość taomea
powiedz mu wprost i dobitnie że śmierduch jest że jak sie nie ogarnie to zero sexu całowania przytulania , ze to brzydzi. Jak nie ma sz oporów to sie nie umyj i pchaj sie z pipką mu pod nos dobieraj sie do niego, niech poczuje jak to jest hehehhehe