Pistolet 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 DZIEN DOBRY JESTEM NOWA CZY BIORAC PIGółKI NOVYNETTE TO CZY PRZYTYJE PO NICH.ZACZEłAM DOPIERO BRAC PIERWSZE OPAKOWANIE. PROSZE ODPISZCIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 każdy organizm reaguje inaczej. jedne tyją po tabletkach anty inne nie nie wiem jak będzie w twoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistolet 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 DZIEKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistolet 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 DZIEKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od pigułek się nie tyje Napisano Wrzesień 3, 2008 tylko można mieć wzmożony apetyt. Tyje się od jedzenia :) Więc jeśli nie będziesz folgować wzmożonemu apetytowi to NA PEWNO od tabletek nie przytyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistolet 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Czesc mam problem zaczełam brac pierwsz raz te pigółki NOVYNETTE pierwszego dnia miesiaczki .Jak zawsze okres mialam 4,5 dni tak teraz mam juz 7 dzien .Czy to znaczy ze jest cos nie tak;( . PROSZE ODPISZCIE . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistolet 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Czesc mam problem zaczełam brac pierwsz raz te pigółki NOVYNETTE pierwszego dnia miesiaczki .Jak zawsze okres mialam 4,5 dni tak teraz mam juz 7 dzien .Czy to znaczy ze jest cos nie tak;( . PROSZE ODPISZCIE . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach