Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exs

Czy kobieta niespełniona -taka co tylko jest kurą .....

Polecane posty

Gość exs

Sprząta gotuje itp..jest nieszczęsliwa w swym związku ciągle szuka nowych kolegów -nie wie co to prawdziwa miłośc sex powinna odejśc czy tkwić w takim związku ja myślę że powinna odejśc a nie udawać przed sobą że wszystko ok...

Gość nieszczęśliwa-szczęśliwa
odejść, póki można. Odejść koniecznie.

Gość kjgkj
Powinna wziąć się za siebie. Samo odejście ze związku czy jakiekolwiek szukanie problemu w kim innym niczego nie zmieni. Cóż bowiem z tego że ona odejdzie jeśli wciąż będzie sobą - człowiekiem bez wyobraźni, zainteresowań, gotowym wchodzić w podporządkowane role w każdej kolejnej relacji z inną osobą?

Gość exs
Ale to widać że oczekuje faktycznie miłości a jej nie ma -zabrneła w ślepy zaułek ,jak ma się wziąśc za siebie jak znajdzie nowego kolegę i znów jej nic nie wyjdzie ,tak chyba ma pisane w kartach ,a na siłę to jak ma się uszczęsliwic ....żałośc nad takimi....

exs - ślepy zaułek tworzy się wtedy, kiedy sami nie wiemy czego tak naprawdę od życia oczekujemy. Trzeba nad sobą trochę popracować. Słuchaj, życie to nie tylko miłość do drugiej osoby, to również miłość do siebie samego, to akceptacja siebie, która wewnętrznie umacnia i pozwala na śmielsze spojrzenie w przyszłość,przed siebie.Bycie kurą domową to nie wstyd. Źle jest gdy bycie kurą domową odbywa się w chorym związku...

Gość exs
A jeżeli to jest chory związek....

jeżeli jeszcze możesz - odejdź. Każdy dzień, każdy miesiąc i rok będzie przybliżał taką chwilę, kiedy możliwość odejścia stanie się niemożliwa.Naprawdę tak bywa.

Gość exs
Też tak myślę że powinna odejśc -ale nie ma na tyle siły żeby to zrobić no ale za kogoś nie wykonam tego -musi sama zdecydować żal mi jej....

:-) mnie też. Może kiedyś, gdy nie wykona tego kroku - pomimo całego żalu - odnajdzie siebie dla siebie samej, nawet w chorym związku. Życzę jej powodzenia.

Gość exs
Ja też z całą powagą życzę jej powodzenia -żeby zaznała miłości.....

do usłyszenia exs. Zajrzę tu jeszcze. Może kiedyś będzie okazja porozmawiać. Pozdrawiam:-)

Gość manki
O ile jest tych niespełnonych ale nic z tym nie robią boją się odejśc ,żyją marzeniami.....

Gość taki se
Moim skromnym zdaniem Wasze użalania są śmieszne, nie chcecie zrozumieć partnera myślicie tylko osobie.

Gość bvgfb
Ja się tylko pytam to po jaką cholerę wybieracie takich facetów?