Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystkaFotoAGRAFKAP

do dziewczyn, ktore bez makijazu wyglądaja gorzej, a z makijazem są piekne

Polecane posty

Słuchajcie znam się trochę na tym więc juz wam wszystko wyjasniam!! Po pierwsze, wg mnie osoby zajmujającej sie fotografią artystyczna.. nie ma brzydkich kobiet w ogole..wszystko zalezy od "oka"osoby patrzącej.. To tak jak z zakochaniem, ze nawet niezbyt urodziwa osoba, moze nam sie wydac piekna, jesli ja pokochamy..ale nie o tym Niektore z was mają po prostu taki"typ urody", ja to nazywam plastyczna twarz...dlaczego?plastyczna...bo pod wływem np, makijażu, można całkowicie zmienic wygląd tej osoby, a to dlatego, ze ma tak specyficzny , układ..kosci policzkowym, brwi..w ogole układ twarzy ma taki..., że bardzo mozna te osoba umalowac na tysiac sposob, a w kazdym innym makijazu, bedzie ta osoba wyglądac..inaczej.. ..twarz kamaleon...moim zdaniem ty masz taka twarz, powiem ci, ze takie osoby jak ty zazwyczaj sa bardzo fotogeniczne..moze nie jest najpiekniejsza na swiecie, moze twoja uroda nie powala naturalnoscia, ale ciesz, sie ze potrafisz makijazem robic cuda, bo sa osoby, ktorym makijaz nawet nie pomoze... dla mnie własnie te osoby sa brzydkie, bo kiedy ida na jakas impreze,to jak sie nie umaluja wygladaja szaro i na zaniedbane, a jak sie umalaja, to nadal wygladaja brzydko... ciesz , sie dziewczyno tym co masz..Moim zdaniem, jestes ładna dziewczyna, ktora z makijazem jest jeszcze piekniejsza..bo masz taka urode swoja i juz.. Słuchaj nawet znane osoby, Dody elektrody i inne polskie gwiazdeczki, przeciez, nigdy sie nie pokazuja bez makijazu, własnie dlatego, ze wtedy byly by takie szare zwyczajne.. nie oszukujmy sie makijaz, zwraca uwage...i umiejetnie zrobiony , naprawde potrafi ładnie wymodelowac twarz, podekreslic to co łądne i zaretuszowac to co brzydkie(no a czemu miałybyscmy nie podkreslac naszych zalet??, a po co z kolei pokazywac mankamenty urody, jak mozna ukryc?) Oczywiscie ja jako fotograf, spotkałam sie w mojej karierze, z dziewczynami, kobietami, ktore nie były juz nastolatkami, a mimo, iz nie miały makijazu, wygladały przepieknie i olsniewajaco(tak jakby juz urodziły sie z makijazem), ale takie pieknosci, to naprawde rzadkosci, nawet wsrod gwiazd estrady czy modelek

takie kobiety kamelony są dla mnie najlepszym"materiałem" do fotografowania, bo moze z ich twarza zrobic wszystko na zdjeciach..

ogolnie ja dziele kobiety na kameleony, pięknosci, oryginalne brzydule,przeciętne,laleczki barbie najgorsze są do fotografowania przeciętna:) a kazda brzydula ma w sobie cos, ciekawego co na zdjeciach wychodzi..ciekawie:) w sumie najgorsze są do fotografowania laleczki barbie, bo one zawsze wygladaja sztucznie

Gość Tylko o co Ci chodzi
??? Skąd mam wiedzieć jaką mam twarz? Ja się nie maluję bo w makijażu wyglądam jak sprzątaczka na dzień nauczyciela :o Bez makijażu naturalnie, lekko i świeżo

do tylko o co ci chodzi wg mnie z tego co piszesz jestes przeciętną brzydulą:), ktora po prostu akceptuje swoją urode i wyglad:)mimo, braku urody bo jesli ktos w makijzu wyglada zle, to albo jest niezbyt ładny, albo nie umie robic makijzu, albo jest mega pieknoscia a o to ostatnie cie nie podejrzewam

albo masz wulgarny typ urody..ze wygaldasz w makijazu jak sprzatczka na dzien nauczyciela..

Gość ilailaila
Ja jestem dokladnie taką kobieta o jakiej piszesz, z makijażem wyglądam super, bez troszkę gorzej ale tez ok, i jestem przy tym bardzo fotogeniczna :)

Tylko o co Ci chodzi pokaz zdjecie;ocenie;p

:o Nie podejrzewasz po mojej wypowiedzi? Szybko oceniasz urodę poprzez literki :o Gratuluję pełnego profesjonalizmu

ilailaila własnie takie kobiety są swietnie do zdjec...po prostu wszystko mozna z nimi zrobic..od marylin monroe..do Cruelii Demon;p

a co moge powiedziec, z tego co piszesz?pisałam, umiesc zdjecie to pogadamy.. mowiłam jak to statystycznie jest...wiadomo, ze sa wyjatki wiec mowie, lbo jestes megapieknoscią, albo przecietną laska, nie powalająca urodą, albo kiepsko robisz makijaz

Gość ilailaila
Wiem, i wykorzystuje to ile się da do różnych celów :p

z tych trzech na pewno cos wybierzesz?? a sama napisałas, ze wygladasz jak sprzataczka na dzien nauczyciela w makijazu...wiec dałas mi sama do zrozumienia, jak wygladasz w makijazu..."wulgarnie" bo tak wlasnie wygladaja umalowane sprzataczki

a do jakich celów kochana?:)hehe: byle nie do niecnych:) ilailaila a widzieli cie znajomi bez makijazu?

Gość kghsdjhsjh
a w dupie mam to jak wyglądam na zdjeciach i czy jestem fotogeniczna Wole być ładna bez makijazu niz piekna z makijazem, bo zadnych sesji ngdy nie miałam:O Pieprzysz jakbyś sie czegos nawąchał, raczej wszystkim zalezy bardziej na tym zeby ładnie wyglądać na codzień, a nie na zdjęciac, które robi rzadko

robi, sie rzadko, ale pozostają dla potomnych:!!własnie zdjecia!!i je bedziesz pokazywała dzieciom, wnukom.i one pozostana po tobie nawet jak juz ciebie nie bedzie.. bo na zdjeciach:)widac dusze;p, jak masz piękna, to wyjdziesz ładnie;o hehe

podejrzewam ze ilailaila jest łądna na codzien, ale na zdjeciach jeszcze łądniejsza.gdy ma makijaz..ot cala filozofia

Gość yhyhy
a ja lubię być pomalowana dobrze sie czuje to po pierwsze, a po drugie znacznie korzystniej wygladam tzn nie zalezy mi na mocnym makijazu, odrobina podkladu puder i rzesy oraz usta naturalnie, zakdo kiedy maluje oczy tzn powieki, ale gdy sie to zdarzy to wygladam zupelnie inaczej chociaz nie posiadam umiejetnosci malowania powiek dlatego tego nie robie...

Gość ilailaila
Wiedzili mnie bez makijażu tylko nieliczni ;) a cele są różne, czasami ladna buźka daje duże możliwości :p

A zapytałaś ile mam lat? Mając "dzieścia" nie widzę sensu nakładania ton pudru. W takim wieku makijaż nie dodaje kobiecości tylko lat - w moim określeniu "sprzątaczka na dzień nauczyciela" - nienaturalnie i nieodopwiednio do metryki Mam doskonałą cerę i proporcjonalne rysy twarzy - nic kartoflanego, wybałuszonego czy garbatego. Nie wyglądam jak Cindy Crawford ale zwracam na siebie uwagę. Ot i tyle.

kghsdjhsjh jestes tą megapieknoscią?tak? czy tylko narcyzką? bo mnie najczesciej dobijaja narcyzki, ktore sa brzydkie jak noc, a maja zawsze o sobie najwieksze mniemanie i o swojej urodzie, a te naprawde piekne, maja kompleksy i sa skromne..ten swiat jest dziwny

Gość kghsdjhsjh
Znowu pieprzysz:O Wcale nie widac zadnej duszy, moja znajoma to suka jakich mało a wychodz na zdjeciach cudownie I to jest żałosne co piszesz...czyli lepiej być brzydką ale z makijazem, tkóry mnie zupełnie zmieni, zdjecie pokaze makijaz a nie mnie, a powinno byc chyba na odwrót, zresztą o kazdej godzinie dnia i nocy mam miec makijaz zeby czuc sie pieknie?:O

to daj zdjecie:)jak chetnie obejrze, uwielbiam ogladac zdjecia pieknych kobiet..jestem ciekawa, czy jestes faktycznie ładna, czy tylko za taka sie uwazasz..jak te narcyzki z mojej opowiastki powyzej

Gość ilailaila
Trochę się nie zgodze że makijaż źle wygląda i niszczy cerę. mamy XXI wiek, dobre kosmetyki, a makijaż DOBRZE zrobiony daje rewelacyjne efekty, sorry ale nikt mi nie powie że jest inaczej....

Gość kghsdjhsjh
nie jestem ani zadną pieknością ani narcyzką:O za to ty jesteś żałosna

Z DUSZA TO BYł ZART!!! a czy ja pisałam, ze te kobiety co z makijazem są przepiekne na codzien sa brzydalami nie one sa ładne na codzien, ale makijaz jeszcze im dodatkowo dodaje urody!!! najlepiej byc taka pieknoscia:)jak ty;p kghsdjhsjh

Gość do artystkaFotografka
pokaż swoje foty