AnnMarie 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 którą plastry lub tabletki antykoncepcyjne zawiodły?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całe mnóstwo Napisano Wrzesień 3, 2008 mam pięknego rocznego syna na Cileście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest możliwe Napisano Wrzesień 3, 2008 jeżeli się dokładnie nie przestrzega zaleceń to hormony mogą zawieść jest wiele czynników, które osłabiają działanie tabletek, spóźnienia, wymioty, biegunka, przyjmowanie leków, infekcja i wiele innych ja biorę Cilest ósmy rok i jak dotąd działa, nie stosuję żadnych dodatkowych zabezpieczeń, w końcu po to biorę tabletki, żeby czuć się komfortowo i mój partner też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula_ Napisano Wrzesień 3, 2008 ja na cileście byłam prawie 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula_ Napisano Wrzesień 3, 2008 i jakoś niezaszłam w ciązże trzeba przestrzegać zasad np: brać regularnie o tej samej godzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Prosze o dalsze wypowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedziemka 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 dwuletnie syn na Minulecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 tak a ja mam całę przedszkole na yasmin, logest i yasminelle. dajcie spokoj dziewczyny z takimi tematami. trzeba przestrzegać ulotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedziemka 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 owszem, że trzeba przestrzegać, ale pytanie było jasno sformułowane i takież są odpowiedzi - stosowałam Minulet i zaszłam w ciążę, po trzech latach ciężko mi sobie przypomnieć wszystkie możliwe uchybienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 no to nie straszymy jak nie pamietamy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 może brałaś jakieś leki .. albo po prostu popijałaś tabletke sokiem grejfrutowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach