Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzony on

po zdradzie

Polecane posty

Gość zdradzony on

Jak przetrwać po zdadzie? Czy odegranie się coś pomoże? Może jakaś ponętna kobieta ma ten sam problem :/ Nie umiem tego wybacyć a kocham. I co z tym zrobić?

Gość djabidzka007
Odejść z podniesioną głową, bez odgrywania .... Jak możesz kochać kobietę która będąc z tobą ssała innego fiuta :O

Gość kolo345
lepiej już nakopać do tyłka, złapać za warkocz i wywalić

Gość Słońcepfff
tez kochałam, kocham do tej pory, ale nie potrafie bycpo tym wszystkim, lepiej rozstac sie i nie wracac, te pretensje, zale i nieporozumienia, wypominanie wroci, zobaczysz, a budowanie czegos na takich fundamentach jest beznadziejne, nie polecam nowego związku, poczekaj...czas zrobi swoje...

Gość zdradzony on
problem w tym że nie wiem do końca do czego doszło. To był romans na początku tylko spotkania, rozmowy, pocałunki. Jak sie rozstalismy przez niego mogło być więcej ale nie wiem. Chcemy wrócić, nie wiem jak to będzie, Nie umiem się ogarnąć po tym wszystkim, kiedyś odegranie się pomogło...........

Gość piszesz zdradzony że
"kiedyś odegranie się pomogło..........." Co to znaczy? Kiedyś już Cię zdradziła i się odegrałeś? Czy co?

Gość omatko
Hm w czym Ci pomoże, że, kolokwialnie mówiąć, włożysz fiuta do innej pochwy? Pogieło Cię?

Gość zdradzony on
Nie, poprzednia dziewczyna to zrobiła. I choć też nie byłem pewien postanowiłem zrobić coś by się odegrać. Pomogło. Byliśmy jeszcze dlugo ze sobą, wiem że to był incydent i nie powtórzył sie nigdy a rozstaliśmy sie z zupełnie innego powodu.

Gość palnij sie w leb
co ci to pomoze??????????????????????// Nic ci to nie da i tak będziesz ą widział w tych sytuacjach!!!! wiem cos o tym, koszmary, kłótnie nie wiadomo o co.... itd TO NIE MASENSU!!!!!

Gość piszesz zdradzony że
no cóż, dla mnie to, że nie jesteście ze sobą, świadczy o tym, że nie pomogło :P I chociaż Ty uważasz, że nie z tego powodu, skąd wiesz, co kierowało nią? Generalnie, uważam, że odegranie się nie jest dobrym pomysłem i nie wiem, jak w ogóle możesz robić coś takiego :O Przecież swoim odegraniem się udowodniłeś, że jesteś nawet gorszy od swojej dziewczyny. Bo zrobileś to z premedytacją. Uważam, że w takim przypadku są tylko 2 wyjścia: spróbować wybaczyć i być ze sobą, albo się rozstać. W żadnym przypadku nie odgrywać się :O