Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka.

Czy faktycznie to powod do wstydu przed moim facetem?

Polecane posty

Gość ropka.

Moj facet ma cale grono dobrych przyjaciol. Ja wlasciwie mam tylko sporo powierzchownych znajomych. Takich lepszych z ktorymi sie spotykam od czasu do czasu to mam zaledwie kilku. I mi wstyd przed moim facetem z tego powodu. On wciaz mowi , ze chce poznac moich przyjaciol, a ja mowie ze nie mam takich i mi totalnie wstyd i wymyslam jakies wytlumaczenia glupie. Widac ze go to dziwi, bo sam ma mnostwo przyjaciol.

moze i dziwi ale nie martw sie tym to Ciebie wybrał... A jego przyjaciele moga się okazać noaymi przyjaciółmi również dla Ciebie ;)

Gość o zesz......
u mnie jest identycznie:)!

Gość nijja
a czym ty sie dziewczyno przejmujesz- są ludzie, którzy mają mnóstwo znajomych a inni wolż mieć ich kilku, nie potrzeba im tak wielu. Przestań sie tym przejmować:D

Gość facetttt
a ja jestem facetem i mam kompleks taki, ze sam mam malo przyjaciol/znajomych

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
żaden powód do wstydu. mój facet ma dużą paczkę bliższych znajomych, kilku przyjaciół, i masę dalekich znajomych rozrzuconych po świecie. ja jak sie poznawaliśmy miałam tylko jedna przyjaciółkę i koleżankę-sąsiadkę. teraz mi się grono znajomych trochę powiększyło, ale nie za dużo i do takie luźne znajomości. i co i żyję i jestem z moim facetem szczęśliwa.

Gość ropka.
No ale dziwnie sie z tym czuje. Mysle od razu ze on sobie mysli ze jestem jakas dzika , ze ludzie sie poznali na mnie i dlatego nikt nie chce sie ze mna przyjaznic. A mam 21 lat wiec powinnam miec chyba jakis tam zaufanych przyjaciol

Gość aaassss
skad ja to znam;/ ja nie mialam komu mojemu facetowi nawet przedstawic, bo mialam samych znajomych na chwile - z uczelni itd - a nie paczke zgranych db przyjaciol, ktorzy by pragneli go poznac;/ czepial sie, odmawialam, nie wierzyl, koniec koncem sie rozstalismy -ale nie tylko przez to...

Gość lililililil
a jak dlugo jestescie ze soba?

u mnie jest odwrotnie. ja mam kilku dobrych znajomych a mój facet dwóch przyjaciół. ale on ma lepiej bo ma 2 bardzo zaufane osoby, a chociaż ja mam dużo znajomych to nie mogę im się zwierzyć, raczej wyjść z nimi na piwo

Gość ropka.
Do *** *** **** - a Twoj facet w poczatkowyc fazach waszego zwiazku nie dopytywal sie o Twoich przyjaciol? A jak sie pytal to co mu mowilas, ze masz tylko jedna? Moj facet ma okolo 5 bardzo bliskich przyjaciol i sporo bardzo bliskich znajomych. Ja mam 3 bliższych znajomych a reszta to tylko luzne znajomosci

Gość ropka.
Jestesmy dopiero miesiac ze soba, a wiec wciaz sie poznajemy.

Gość lililililil
no to poznaj go z tymi trzema blizszymi znajomymi?? W czym problem?

Gość ropka.
dwoch juz poznal. ale widzi, ze to nie sa moi przyjaciele, bo np jedna znajoma nie widzialam 3 miesiace. I on sie zastanawia z kim spedzam czas jak nie jestem z nim. A tak wlasciwie to zazwyczaj jestem sama.

ja się nie przejmowałam. liczyłam ze jak facet jest zainteresowany to włoży wysiłek by mnie poznać, a nie zadowoli sie pozorami. jak nie włoży wysiłku to guzik wart i niech spada :P mnie i tak trudno jest polubić, bo mam nietypowy "charakterek"

ja po prostu powiedziałam że jestem trochę samotnikiem i że miałam w życiu wydarzenia przez które ludzie się wykruszyli i tyle.

Gość lililililil
Powiedz mu jak jest, nie udawaj kogos, kim nie jestes.