Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beza bez Bezy

JEST MI CHOLERNIE ŹLE!!

Polecane posty

Gość Beza bez Bezy

Musiałam tu wejsc i sie pozalic nie wazne czy ktos to przeczyta czy nie, wazne ze wyrzuce co mnie gryzie. Uwazam ze ludzie mnie nie lubią, nie akceptuja i wiem nawet dlaczego... i to jest głupota :( nie jestem brzydka w dodatku jak na nieszczescie wysoka wyrozniam sie. Ludzie odrazu przylepiaja mi karteczke, mam 22lata ustabilizowane zycie, kochanego synka, faceta, jedna przyjaciolke jedna kolezanke i tyle. Ludzie nie daja mi szansy, zeby mnie poznac ze potrafie sie dogadac. Zabija mnie niesmialosc choc na taka nie wygladam, strasznie sie denerwuje jak mam kogos poznac. Niewiem czy ja popelniam jakis blad czy tak juzz musi byc... ?

Gość Beza bez Bezy
jest trudno usmiechac sie do osob ktore patrza na Ciebie jak na zło konieczne i to niestety bez powodu, nikogo nie zaczepiam nie wchodze w konflikty. nie jestem wcale nudna osoby ktore znalam i znam wiedza ze potrafie byc rozesmiana i pomyslowa..

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
a mi się nie wydaje...ja wiem ze mnie nie lubią. znaczy są tacy co mnie lubią, ale to ci którzy są zmuszeni ze mną obcować przez dłuższy czas i mnie dobrze poznają. wtedy z tym lubieniem jest inaczej. ja się nie przejmuję. mam jedna przyjaciółkę, sąsiadkę-kumpelę i kumpli od rpg'ów (z nim akurat dogadałm sie od razu bo tak samo kopnięci jak ja). wychodzę z założenia że to mi wystarczy. reszta świata mi zwisa i powiewa. (ps znajomi mojego faceta też mnie nie lubią...phii..)

beza, za duzo tracisz czasu i sily na myslenie o tym, co mysla o Tobie inni. czy daja Ci w jakis konkretny i namacalny dowod na to, ze Ciebie nie lubia?