Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makijaz ślubny cena

makijaz ślubny?? cena??

Polecane posty

400 zł? przegiecie :-) zagladalam do kuferka wizazystki z ktora sie umowilam i tam rowniez same najleprze marki kosmetykow. ukonczone szkoly za granica. wiec moze poprpsttu to to ze Warszawa tak podnosi stawki:-) za 400 zł w zyciu bym nie wziela

Gość dfrtgertg
hej. znacie jakis dobry salon kosmetyczny i fryzjerke w lodzi w okolicach przybyszewskiego tatrzanska badz osobe ktora dojezdza do klienta? zlezy mi na waszym zdaniu, nie chcialabym sie naciac.

Gość j.s
W Krakowie trzeb się liczyć z ceną 100pln za ślubny a za próbny od 50 do 100pln mniej więcej, w zależności od makijażystki. Jak wszędzie działa zasada- która makijażystka jest sprawdzona i polecona ta jest odrobinę droższa-ale takie są prawa rynku. Pozdrawiam.

Gość Agata0105
Mój makijaż kosztował (dojazd do Warszawy wliczony w cenę): 100zł próbny i 150 ślubny . Wizażystka była z polecenia. Cena była dla mnie drugorzędna ponieważ ślub to wyjątkowa okazja. Byłam bardzo zadowolona. Portfolio i strona internetowa wizażystki: http://www.kanaffa.pl

Gość gość
O moj Boże ile wy musicie kasy wydawac na ten makijaż o jejku zenada totalna wiocha widac ze wszystkie jestescie ze wsi widac najlepiej nie miec makijazu na twarzy bo nie bierzecie slubu z makijażem tylko z niby narzeczonym z ktorym i tak sie rozwiedziecie haha i to z jego winy a wiadomo po co sie robi makijaz po to aby te pryszcze blizny pozatuszować haha trzeba bylo na siebie uważać a nie teraz na slub sie makijazem zaslaniac bo zamiast ładnej panny mlodej to wygladacie jak wiedźmy z hogwartu haha i wcale makijaż nie ma dodać utoku itp tylko pogorszy wygląda bleeeeeeeeee

Gość gość
Dziewczyny, chcialabym sie pomalowac sama. Jaki podklad proponujecie? ;)

Gość gość
najlepiej żaden idź bez makijazu tak bedzie najładniej hehe i jeszcze z wirami pod oczami bedzie bosko

Gość gość
Jeśli chcesz się zdecydować sama pomalować to podkład powinien być sceniczny, a taki dobry podkład nie raz kosztuje tyle co makijaż u kosmetyczki. Raczej nie maluj się swoimi codziennymi kosmetykami, w starciu z fleszem, kamerą i potem nie będzie miał szans.

Gość Mirabelka85
W Poznaniu jeśli chodzi o makijaż ślubny najlepsza jest i cenowo, i jakościowo pani Agnieszka Banach Gabinet Naturalis. To właśnie ona mnie malowała, wszyscy się zachwycali i wiele moich koleżanek później do niej również poszło.

Gość gość
makijaz na slub jest bardzo wazny, ja malowalam sie w black pearl w krakowie i bylam zadowolona :)

Gość gość
Ja sie malowalam w black pearl (cennik na stronie salonu). Fajny salon, polecam :)

Gość gość
czy któraś malowała się u www.rezydencja-urody.pl ? :) bede wdzieczna za jakiekolwiek opinie :)

Gość gość
Szczegółowy cennik makijaży ślubnych widziałam na www.gdziewesele.pl :)