Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o bla di o bla da

STRASZNIE ZLE SIE CZUJE-PRZEZ TABLETKI??

Polecane posty

biorę yasmin od 1,5 roku i jak zaczęłam kolejne opakowanie to zaczęłam sie zle czuc ,w trakcie brania poprzednich takze pojawiały tego typu rzeczy tzn -mdłości -zawroty głowy -migrenowe bole główy -boli mnie 3 dzien głowa masakra -a czasami trudności z oddychaniem czy wy tez tak miałyście ? co robić ??

objawy miałam takie same jak Ty :O ale odstawiłam tabletki miesiąc temu i poprawiło sie tylko nieznacznie wiec generalnie od miesiąca czuje sie tak jak Ty teraz :O no, może bóle głowy minęły ale cała reszta została w międzyczasie byłam u neurologa, miałam RTG kręgosłupa szyjnego, RTG zatok, badanie krwi i nic - wszystko w porządku no i lekarze nie wiedzą czy to faktycznie od tabsów i musi minąć kilka cykli żeby przeszło czy co a ja się meczę i już ledwo dycham :classic_cool:

Gość dugo juz bierzesz
i dopiero teraz masz dolegliwoci,idz jutro do lekarza,po zmiane tabletek,po co sie meczyc

Gość ecbifvjmkl
tez bralam yasmin i mialam podbne objawy ale juz po trzech miesiacach. nie pociesze cie- obecnie od poltorej roku jestem na marvelonie. niby wszystko ok ale LIBIDO UJEMNE!!!!!!!! tak to juz jest z tabletkami...:(

wczesniej juz miałam takie dolegliwości ale nie były one tak często jak teraz ja do dwoch tgodni tak mam tak piszę a wczesniej zdażało mi sie raz na jakis czas