Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjghjghjgh

co zrobić żeby sąsiadowi uschło drzewo?

Polecane posty

Gość gjghjghjgh

czym go podlać?

Gość to kochaj dalej skoro
no uważaj, bo jak uschnie i przewróci się na twój samochód, to wtedy będziesz mieć jeszcze większy problem niż teraz z samym drzewem :)

Gość trzeba rzucić urok
Na suche bory... uschni brzozo sąsiada...

Gość gjghjghjgh
jak zwykle pomocni jesteście..

spadaj...mam wrazenie ze twoj mozg usechl juz daaaaawno temu .....coś ci zrobiło to drzewo..przeszkadza ci w zyciu..nienawidze takich popierdolonych ludzi, najpierw takie podchody a potem lament ze mieszkamy w betonowej pustyni...idz w pizdu

Gość ../../
a ja rozumiem autora chociaż nie wiem dlaczego chce to drzewo uśmiercić, domyślam się że dlatego że sąsiad upierdliwy, Ci co mają dobrych sąsiadów to nie wiedza o czym mowa...

Gość kocie ciki
:P ale czy nie szkoda drzew

Gość gość
Ludzie, czy Ci wszyscy ktorym drzewa przeszkadzają dobrze się czują? Przecież bez drzew, bez tlenu nie byłoby zdrowego, czystego powietrza, a więc naszego zdrowia! Zastanówcie się, w czym Wam przeszkadzają gałęzie drzewa od sąsiada? Bo to nie Wasze drzewo? Cieszcie się, że macie zieleń, za darmo (!) której nie trzeba pielęgnować, a jedyna opłata za świeże powietrze i zbawienny cień przy upałach > 30 stopni w lecie to ten niewielki czas poświęcony na grabienie liści jesienią (darmowy fitness na świeżym powietrzu - dla zdrowia i kondycji). Dbajcie i pielęgnujcie te drzewa, wspólnie z sąsiadami, we własnym interesie i dla dobra swoich dzieci i wnuków.