Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haczyk

kto sie zna na photoshopie??

Polecane posty

Gość haczyk

mam program- photoshop 8 i nie wiem o co w nim chodzi. w zaden sposob nie udaje mi sie obrobic zdjecia. moze mi ktos tu pomoc?? bede wdzieczny

Gość a co chcesz zrobić konkretnie

chopie ludzie miesiącami się uczą obrabiania grafili w PS, a my Ci tu mamy zrobić krótki wykład? :D książkę sobie kup, albo czytaj tutoriale w necie

Gość zacznij od Painta
:P

Gość haczyk
nie gadaj mi tu ,że miesiąc , obrabiania kabana nauczyłam się raz dwa , więc wiem ,że się da :)

Gość billa clintona
w photoshopie masz w menu help a tam cala dokumentacje :) pho 8 to cs - czyli bardzo udana wersja która ruszy nawet "na drzwiach od stodoły". :)

Gość haczyk
no nie wiem co bym chcial zrobic szczerze mowiac, moze najpierw jakis retusz albo zmiana kolorow no i wogole jak na koniec zapisac zmienione zdjecie?

Gość haczyk
jak wiecie to powiedzcie chociaz od czego zaczac :)

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
od wizyty w empiku po podręcznik. ten program to kobyła, nawet jako ktoś go zna to średnio ma pomysł od czego zacząć, zwłaszcza że miałby tłumaczyć to komuś kto ma problem z zapisaniem pliku co w praktycznie każdym programie robi sie identycznie. (czytaj jest komputerowym ignorantem)

Gość haczyk
no to moze zrobimy inaczej? moze komus z was przesle na maila zdjecie mojej dziewczyny i wy je jakos ladnie obrobicie?? i mi odeslecie zebym wiedzial czy wogole warto sie uczyc i czy to naprawde potrafi zdzialas cuda, co wy na to?? jest ktos chetny?