Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszuniaaaa

Jak tu uwierzyć w prawdziwą miłość?

Polecane posty

Gość myszuniaaaa

Cyztam wypoweidzi na forum, o kochankach, zdradach, kłamstwach. Powiedzcie czy wierzycie jeszcze w jakąś prawdziwą miłość, bo ja wierze ale moze jestem zaślepiona - a coraz wieksza ilosc opinii na temat zdrad itp zaniepokaja mnie . Może się myle. Mam mezczyzne jestem z nim od czsów gimnazjum. Ja jego pierwszą dziewczyną on moim pierwszym chłopcem. Aktualnie jestem na 3 roku studiów. Ja nigdy go nie zdradziłam, on nigdy mnie. Nie oszukujemy się. Od zawsze widzimy sie codziennie. Od zawsze nie brask nam tematów do rozmow. Bywam zazdrosna on tez ale nie dajemy sobie do tego wiekszych powodow. Jestesmy szczerzy. Ale coraz czesciej sie boje. Czytam ze mezczyzni (zarowno tez kobiety oczywiste) zdradzaja po 5,10,15,20 latach. Aż trudno uwierzyc, ale powoli zaczynam miec jakis obled czytam kazdy temat analizuje boje sie popelnic jakiegokolwiek bledu by mi sie to nie przytrafiło. Boje sie ze on spotka kogos i zostawi mnie. Boje sie ze zdradzi. Choc z drugiej strony paradoksalnie wrecz znam jego zasady i jaki jest ale po kazdej wypoweidzi boje sie corazj bardziej. Jak sadzicie czy ejsli jest szczesliwy ( bynajmniej tak sadzi i sie zachowuje) to moglby zdradzic dla 'nowosci' - tak np. by sprawdzic mi czy jednak ze mna mu najlepiej? bo na takie opinie takze trafiłam...

Gość myszuniaaaa
a czy hollywodzki ideal jest dla lduzi idealem bo dla mnie np. nie ? Nie sadze zeby kazda byla prawdziwa ludzie szastaja slowem kocham a po miesiacu sie rozstajac mowiac ze było minęło. Jakos nie sadze ze gdy w zwiazku brakuje zdrad, kłamstwa i intryg to nei jest to prawdziwe uczucie - a bynajmniej hollywodzkie milosci tak wygladają .

Gość dolce vita_26
Tylko czasami jest różnie, może byc tak, ze pomimo, ze Cie kocha to chciałby spróbowac z jakąs inna, ale nie w formie zdrady tylko jakiegoś nowego doświadczenia, chyba, ze nie ma takiej potrzeby, wszystko zalezy od człowieka i jego wymagan...

Gość gość123123123
Nie daj się zwariować.Nic nie możesz zrobić jak będzie miał Cie zdradzić -to zdradzi i nic na to nie poradzisz.Jak będzie chciał odejść to odejdzie i go nie zatrzymasz - takie jest życie -brutalne.

Gość marcelli szpak
a ja też wierzę w prawdziwą miłość i też może ją trochę idealizuję. ale my jesteśmy krócej ze sobą, niż wy no i nie znamy się ze szkoły, tylko z portalu matrymonialnego mydwoje.pl. wierzymy, że odnaleźliśmy się dlatego, że byliśmy sobie przeznaczeni. myślę, że ty też powinnaś w to uwierzyć i jednocześnie starać się każdego dnia pielęgnować waszą miłość, a czasem swojego chlopaka czymś zaskoczyć, mieć też jakieś swoje małe tajemnice. powodzenia i nie zadręczaj się negatywnymi myślami, bo naprawdę jest na świecie wielu szczęśliwych ludzi z zasadami, którzy nie potrzebują zdradzać i oszukiwać, by być szczęśliwym i czuć się atrakcyjnym.

Gość zaczyna się od takiego
absurdalnego myslenia, lepiej zerwij z kafe bo tu tylko desperaci siedza :P

Gość jtjrrj
ja wierze i to mnie martwi. jestem z moim mezczyzna od roku a mysle ze juz tak zostanie-nigdy tak nie myslalam o poprzednich zwiazkach.

facet musi zapinać inne szparki. To kwestia czasu. Wszyscy moi koledzy zdradzaja.

Gość ht6hn
ty nie bo nie bo juz mozesz???