Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzaszaa

dlaczego mnie nikt nie lubi ?

Polecane posty

Gość dzaszaa

nikt nie chce sie ze mną zaprzyjaźnić, jestem nielubiana przez koleżanki w pracy powiedzcie co robić, żeby mnie ludzie lubili :-(

Gość zakokoko
ja cię lubię

Gość dzaszaa
ale nie wiem co jest we mnie denerwujące :-( może dlatego że jestem szczera a ludzie kochają fałsz nie potrafię, jestem szczera, prostolinijna na początku wzbudzam sympatię powszechną a później wszyscy się ode mnie odsuwają i zostaję sama :-(

mnie też nikt nie lubi, nie mam znajomych/przyjaciół więc nie wiem :O albo jesteś nudna albo ich irytujesz zachowaniem... jak piszesz szczerością :O ale robienie wszystkiego niech mnie tylko polubią też pewnie nic sensownego nie da

Gość dzaszaa
to dla mnie przykre nie potrafię się zmienić i nikt mnie nie lubi co mam robić, żeby ludzie nie zniechęcali się do mnie ? Mam mówić komplementy, może się nauczyć, nie potrafię nawiązać przyjażni :-(

Gość dzaszaa
może jestem wyniosła a nie wiem o tym ? jak nie być wyniosłą ?

Gość dzaszaa
wszędzie zawsze wpadam w jakiś konflikt :-( ale przecież jestem dobrym człowiekiem, nigdy nikogo nie oszukałam, nie podłożyłam świni na początku ludzie do mnie lgną (czyli mam dobre pierwsze wrażenie)a jak mnie poznają to uciekają nikogo nie potrafię zatrzymać przy sobie, nie wiem już co mam mówić, nie potrafię :-( myślę że dobrze mówię, staram się a i tak nic z tego może mam naprawdę jakąś wrędną cechę o której nie wiem, nie mam pojęcia Mam pójść do psychologa ?

Gość gfdgdfgdf
ja Cie moge polubic :|

Gość dzaszaa
próbuję myśleć o sobie krytycznie chyba jestem samolubna i egoistka tak pomyślałam, że taka jestem :-( wy też byście ode mnie uciekły gdzie pieprz rośnie

Gość gfdgdfgdf
heh mnie nikt nie lubi bo mam bardzo specyficzny cięty dowcip, jestem ironiczna i cyniczna

Gość dzaszaa
bardzo bym chciała żeby mnie ktoś polubił, będę się starać żeby nikogo nie zrazić :-(

Gość dzaszaa
ale ja lubię dowcipy, nie obrażam się jak ktoś ze mnie żartuję, potrafię się z siebie śmiać, nie robię z siebie przewartościowania kurde nie widzę w sobie wad :-(

Gość gfdgdfgdf
moze Ty lubisz ale inni nie maja takiego dystansu do siebie, zreszta powinni Cie akceptowac taka jaka jestes a jak nie to niech spadaja, na pewno znajdzie sie kiedys ktos ktos podobny kto Cie polubi, ja przed nikim nie udaje , a mam BARDZO trudny charakter i mam znajomych choc niewielu ale przynajmniej nie musze przed nimi nikogo grac, włazic w dupe i sie przymilac

Gość dzaszaa
właśnie muszę się pogodzić z tym że nie mogę mieć rzeszy przyjaciół tylko paru, kilku i koniec, nic na siłę.

Gość gfdgdfgdf
no dokładnie, jedni sa stworzeni by miec stado "bydła" wokol siebie a inni do tego by otaczac sie zaledwie garscia ludzi, trzeba to zaakceptowac

\"właśnie muszę się pogodzić z tym że nie mogę mieć rzeszy przyjaciół tylko paru, kilku i koniec, nic na siłę.\"........dzaszaa ;) liczy sie jakosc a nie ilosc ;) 🖐️

Gość dqdqwded
a masz na imie Magaka jdna osobe, co zrobiła na mnie dobre pierwsze wrazenie, a potem okazaja sie wredna sooczka

Gość dqdqwded
skoro nie widzę w sobie wad uwazasz sie pewnie jeszcze za pieknosc.. to masz odpwiedz czemu cie ludzie nie lubia!!

Gość dqdqwded
napisałąs , ze nie widzisz w sobie wad!! jestes narcyzka, wiec pewnie dlatego..cie ludzie nie lubia

Gość dqdqwded
magda masz na imie?

Gość dqdqwded
madzia??a jednak to ty;p