Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konie-czynka

Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Konie-czynka

Bardzo proszę na wstępie o poważne podejście do tego tematu!! Osoby które chcą docinać też nie sa tu mile widziane. Prosze do poniższego "problemu" nie dorabiać ideologii typu..ze mój facet był na dziwkach itp.bo nie o to pytam! Problem tyczy się mojego chłopaka a konkretnie jego penisa.Od dłuższego czasu go pobolewa. Główka jest zaczerwieniona.Chodzi on z tym do lekarza...niby to nic takiego i byl leczony tabletkami i miał zakaz spożywania alkoholu. Trwa to już prawie pół roku a teraz się nasiliło..może któryś z Panów obecnych tu na forum miał coś podobnego i mógłby chociaż podsunąć mi co to może być za choroba. Każdy lekarz załamuje ręce...a ten co leczy to tak leczy, że nie może wyleczyc:/

Gość zakokoko
może ma uczulenie na gumkę, albo co gorsza na ciebie?

Gość wybacz mi
Najlepsi specjaliści są tu na kafe:) Każdy facet ma tytuł doktora w kieszeni :)Wybacz nie mogłem się powstrzymać:P

Gość Konie-czynka
Nie wiem..nie widujemy się zbyt często w związku z czym mamy długie przerwy we współżyciu. To nie jest żaden syf...więc nie wiem co to może być:/

Gość na co czekasz
widocznie lekarz do d... Wyślij go do dermatologa - wenerologa albo do urologa. Być może to jakiś stan zapalny, może niezbyt dokładnie się myje i grzybek się zalągł. Tak czy inaczej bez jakichś płukanek czy maści na pewno się nie obejdzie, więc marsz do któregoś z tych lekarzy. Do dermatologa skierowanie niepotrzebne, do urologa tak.

Gość Konie-czynka
nie pamiętam właśnie nazwy tej choroby..ale to nie jest nic z tych "pospolitych" chorób itp. Chodzi do wenerologa i niby ma jakies zapalenie...sprawa dermatologiczna.Tylko martwi mnie to ze tak długo to trwa i zamast poprawy jest gorzej:/ Ide do swojego ginekologa i sie przebadam...wczesniej bylam zdrowa, ale gdy on juz zaczal chorowac i mial"lepsze dni" to sie kochalismy! Nie wiem co to moze byc:/ Dlatego pytam tutaj na forum, bo moze jakiś chlopak tez miał en problem!