Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttefwfvvwev

UNMOUNTABLE_boot_volumE

Polecane posty

Ten bląd mam. I włozylem plytke zrobilem napraw wszedle do konsoli odzyskiwania syst. i mam zapytanie i wcisnalem 1 . potem poprosil mnie o haslo administratora : czyli te do profilu administrator :/ i wpisuje tak jak kiedys sie logowalem i niby ze bledne haslo;/

Mam ten bląd. Włozylem plyte do napedu zewnetrznej nagrywarki. Wcisnelem F12 zeby bylo ustawione czytanie z CD-Rom. Włączyl się proces czyli ; instalator systemu widows- I nstalator w tym czasie laduje rozne pliki itp. Kiedy wykona te czynnosci pojawia sie rozne opcje: Zeby zainstalowac nowy Win nacisnij np F1 , zeby odzyskac lub naprawic istniejacy system nacisnij R. Wciskam R poczym pojawia sie konsola odzyskiwania systemu. Jest potem zapytanie odnośnie : W przypadku komputera z rozruchem dwóch lub wielu systemów zaznacz instalację systemu Windows, do której chcesz mieć dostęp z Konsoli odzyskiwania. Co tutaj musze zrobic : jest miejsce tylko na jedna cyfre lub litere. domyslam sie ze trzeba wpisac 1? Bo mam jeden system - win xp. Potem pojawia sie monit : zeby wpisac haslo administratora : /czy to haslo takie jak do profilu sie logowalem - wpisywalem i niby zle :// ale jest napisane ze: UWAGA: Jeśli nie ma hasła administratora, naciśnij klawisz ENTER. Być moze nie mam hasla? No niewiem - ale zawsze mialem. Potem jak zaloguje mnie do innej opcji mam wpisać W wierszu polecenia wpisz chkdsk /r, a następnie naciśnij klawisz ENTER. ?? i potem exit kiedy mam wpisac exit konsola sama da znac. z gory dzieki za odp

juz sobie poradzilem.