Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 80 E

FACECI LUBICIE DUZE PIERSI??jakie sie wam podobaja??

Polecane posty

Gość a ja mammmmmmmm
170 cm wzrostu, 89 w biodrach, 60 w talii i 90 w biuście, rozmiar noszę brytykskie 60ff a polskie 60h a biust mam malutki a i waże 54 kg, a anorektyczna nie jestem

Gość pewnie ze laska z biustem nie
musi byc gruba, ale szczupła z biustem nosi 70 g a nie 80e

Gość 80 E
ja nie mowie ze jestem szczupla:) jetem normalna :) mam ladne wciecie w tali nie mam brzuszka ani boczkow ale nie jestem chuda :)

Gość leczcie się
No właśnie a ja mammmmm też masz wymiary ok a ktoś by Ci chętnie zaraz wywalił że jesteś nieproporcjonalna. Ludzie po prostu mają różną budowę.

Gość leczcie się
silikony też są dobierane przez lekarzy i robi się je we wszystkich rozmiarach, nie tylko dużych.

Gość ja noszę 70f
i chuda nie jestem, powiedzialabym ze wlasnie normalna, a nawet moglabym 3 kg zrzucic, wiec jak dodalabym sobie 10 cm w obwodzie to bylabym juz raczej puszysta, moze zly rozmiar nosisz?

Gość nie no akurattt
a ja mammmmm to jest idealnie proporcjonalna

Gość leczcie się
tak ale znając to forum to można się spodziewać napaści ludzi którzy będą jej wmawiać że ma obleśne cycki ciągnące się po ziemi.

Gość to plaga
oczywiście, ze kobieta z dużym biustem nie musi być gruba bo duży biust to i 70d i 70e i 75 też ok. ale jak laska ma 80 pod biustem to jest już szerokim schabem

Gość leczcie się
A ale 60 A i 80 A to gigantyczna różnica.

Gość 80 E
a ja mysle ze babeczki skoro je stac i chca powinny sobie robic cycki:) przeciez nier ma w tym nic zlego:) no i dlaczego mam miec komplaksy kiedy moga sie ich pozbyc

Gość to plaga
a normalna na pewno nie jesteś tylko przytyta :-O i to nie jest kwestia zazdrości, bo zazdrościć byłoby czego jakby była szczupła i miała duży biust, a tak to

Gość leczcie się
to plaga a jak baba jest szeroka w barach? takie rozmiary nic nie mówią a już określanie kogoś spaślakiem po obwodzie pod biustem jest śmieszne.

Gość nie no akurattt
najmnioejszym rozmiarem jest 60aa

Gość 80 E
to plaga .... podejrzewam ze ty nawet dokladnie nie wiesz o czym mowa:) nie czytasz uwaznie czy co??

Gość to plaga
leczcie się A ale 60 A i 80 A to gigantyczna różnica. różnica taka że drugi rozmiar to rozmiar przytytej laski 60/70/60 - te liczby nie mówią o wielkości biustu

Gość ale co w tym smiesznego
ja mysle ze autorka ma zle dobrany rozmiar stanika i już, powinna pewnie nosic 70g a nie 80e, autorko ile masz ciasno mierzone pod biustem i luzno w biuscie?

Kompleksy wywoływane raczej przez facetów, którzy śliniąc się na widok dużego biustu wywołują je u innych kobiet. Dlatego wcześniej napisałem, że i małe i duże są atrakcyjne.

Gość to plaga
jak to nic nie mówią??? mówią więcej niż obwód w biuscie bo jak laska ma 90 w biuście a pod 65 to to fajnie wygląda, a jak ma w biuście tyle samo a pod 80 to sorry, ale czym do ludzi???

Gość a ja mammmmmmmm
haha jakby mi ktos napisal ze ciagne cycki po ziemi to ale bym sie usmiala, serio mam malutki biust, prawie miesci sie w mojej dloni :)

Gość to plaga
pewnie że duże biusty fajniejsze, ale u szczupłych lasek !!!!

Gość a ja mammmmmmmm
to plaga ma racje :) autorko tez wydaje mi sie ze masz zle stanik dobrany

Gość leczcie się
rany... to chodzi o wielkość miseczki. A nie jest równe A wystarczy w sklepie obejrzeć saniki w różnych rozmiarach o tym mówiłam.

Gość to plaga
laska z 80a jest tak samo płaska jak laska z 70a z tym, że ta druga wygląda korzystniej

Gość 80 E
ale co w tym smiesznego nie wiem jutro dokladnie zmieze i ci napisze :)moze faktycznie mam zle dobrany stanik a teraz kofffani musze sie juz polozyc bo rano trzeba wstac :) dziekuje ze dyskusje i do jutra:) mam nadzieje ze jeszcze tutaj lookniecie;) dobrano buziaki

Gość a ja mammmmmmmm
zmierz i napisz, bo na 99% masz zle dobrany :) jak zreszta wiekszosc polek :)