Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniulkaa

buciki slubne

Polecane posty

czy wie ktos gdzie mozna kupic buty slubne w rozmiarze 43 :( niestety mam wielka stope i nie wiem co zrobic (okolice katowic)

Gość jezooo
O szajse:O

no wiem ze do dupy ale cos musze na te nogi zalozyc z adidaami nie ma problemu klapeczki czasami dostaje ale slubne to chyba szczyt marzen

Gość k_a_s_i_a_
Ja zamawiałam buty w salonie Cymbeline w Lublinie, tylko że w rozmiarze 36. Robią je specjalnie na zamówienie chyba koło Otwocka, czeka się na nie około miesiąca. Sprzedawczyni dopasowała mi buty do nogi, tzn. model buta, przód, obcas itp. Buty ze skórki, bardzo wygodne, koronkę z sukni ślubnej użyli do ozdobienia butów. Wyszły cudne. :-) Może przejdź do nich. Widziałam w necie że mają salon w Katowicach, na zamówienie powinni Ci takie buty zrobić. Szczerze polecam bo wyglądały bajkowo. Ja za swoje zapłaciłam chyba 450 zł półtora roku temu, ale wiem że są i tańsze w zależności od tego co sobie zażyczysz.

450 zeta za buty na jeden raz? snobizm i strata kasy, lepiej dolozyc do podrozy poslubnej.

do nie kumam...jasneeeeee sukienki też niewarto kupować, strata kasy...i po co w ogóle robić takie zamieszanie z weselem przeciez to TEŻ strata kasy... w sumie to się nie dziwie ...niektóre takie jak ty tak mają przez całe życie, nowe ciuchy..a po co, szkoda kasy, fryzjer...to dopiero wyrzucone w błoto pieniądze..potem łażą takie flądry dla których nowe buty ( o weselnych nie wspomnię bo żenada) to zbędny wydatek....

Gość wiolkaK
Ryłko ma takie buty.Byłam u nich w salonie w Krakowie ale nie mieli modelu tego który wczesniej sobie wypatrzyłam na ich stronie internetowej.Zamówiłam więc i jestem bardzo zadowolona.Zapłaciłam 200zł.

krewka krewetko, nie denerwuj sie, tylko posluchaj. i nie popadaj z jednej skrajnosci w druga - same mowicie o redukcji kosztow. sukienke mozesz sprzedac i w jakis sposob - choc w czesci, odzyskac kase. natomiast z butami jest trudniej. nie kazda chce zalozyc uzywane obowie, chocby ze wzgledow higienicznych. wiecej spokoju i zdrowego rozsadku zycze. nie tylki dzisiaj. 🖐️

Ok, OK...dobra poniosło mnie..ale ostatnio mam wątpliwą przyjemnośc przebywania z takimi babolami co to wlaśnie reprezentują taki typ myślenia...ze niby na wszystko szkoda...sorry, te baby są głupie i nie mogę ich już słuchać wiec mnie czasem ponosi.Pozdro:)

Gość k_a_s_i_a_
Do nie kumam, ile chcesz dołożyć do podróży poślubnej z tej ceny butów 450 zł? :) Materialistka z Ciebie, dla mnie buty i torebki to podstawa, nieważne czy buty ślubne czy na co dzień. Lubię ładne rzeczy, a że to kosztuje... Niestety jak się ma pieniądze to się kupuje coś lepszego, a jak się nie ma to co najwyżej można ponarzekać na snobizm innych na kafeterii. Wbrew pozorom buty do ślubu są ważne. Zresztą ja sobie nie wyobrażam tego: ładna sukienka a na nogach biała tandeta. Ale to jest moje zdanie.

dzieki wszystkim za adresy ;) ja jestem w stanie dac nawet 500 zl ale zebym miala ladne i wygodne buty , a jestem przerazona:(

a na tej stronce biale buty slubne sa do 41 czarne kozaczki sa 43 ale chyba nie pasuja:P hihiih

Gość dokladnie opisz jakie chcesz
miec buty,czy plaskie,czy obcasem

Gość k_a_s_i_a
Jeśli możesz na nie wydać kilkaset zł to zadzwoń do Cymbeline do Katowic i dowiedz się o Twój rozmiar, i jakie są szanse że Ci zrobią buty, albo może mają w salonie. Powodzenia!!! :)

Gość k_a_s_i_a
Mi się strasznie podobały, zresztą gościom na weselu też. Były inne, i pasowały do sukni idealnie. W sumie jednak buty widać często spod sukienki.

nie chcialabym wysokiego obcasa bo jestem wysoka i nie fajnie by to wygladalo jakies biale ze zlotymi dodatkami , jak nie bede miala wyboru to kupie za 400-500 zl ale wolalabym tansze w tych busikach wyjde raz bo na ogol nie lubie eleganckich butow

do k.a.s.i.a. - myslenie nie boli, sprobuj - bedziesz mile zaskoczona. to jedno. a drugie: skad ci, dziewczynko, przyszlo do glowy, ze jestem kobieta? po trzecie: piszczycie na temat redukcji kosztow - ziarnko do ziarnka, mowi sie. 450 zeta dla ciebie nie jest moze duza suma, ale sa osoby, dla ktorych to wrecz majatek, wiec nie badz maloduszna i glupiutka, jak nastoletnie ciele (bez obrazy). krewka krewetka - 🌻, bez obaw, rozumiem :classic_cool:

Gość k_a_s_i_a_
Koleżanka ze studiów również ma sporą stopę, z tego co pamiętam to na ślubie miała zwykłe szpilki, w bardzo lekkim odcieniu złota, akurat świetnie pasowały do sukni. Wiem, że kupiła je w normalnym sklepie w Warszawie. Może popatrz w Daichmanie? Tam podobno są większe rozmiary. Albo w centrach handlowych w Katowicach. Jak kupiłam buty z firmy Gatuzo. Ceny mają różne, ale żeby coś wiedzieć więcej musisz zadzwonić i się spytać. Nie kumam teraz się domyślam że jesteś facetem... :) Tylko po co facet udziela się w temacie butów ślubnych? Wiesz, czasami zdarza mi się myśleć, dlatego pracuję na 2 etatach żeby nie oglądać każdej złotówki. Nie za bardzo mnie interesuje, że inni nie mają a ja mam.

k.a.s.i.a. - wspolczuje - braku empatii. uwazaj, zeby w ktoryms momencie twoja osoba nie stala sie komus obojetna. 🖐️

Gość k_a_s_i_a
Może tak źle nie będzie. Głowa do góry. :)

bylam dzis w salonie slubnym i powiedzieli mi ze ze za 200 zl robi a buciki na zamowienie :) takze jest dobrze :D

Gość k_a_s_i_a_
Masz problem z głowy. To dobrze. :)