Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiracja 2

Moje marzenie erotyczne

Polecane posty

Gość inspiracja 2

Ja stoje a moj facet podchodzi z boku, oboje jestesmy juz rozebrani, po wstepnych pieszczotach.Wklada mi palec do cipki, potem drugi.Masuje mnie bardzo intensywnie w srodku, pozniej posuwa tymi palcami bardzo mocno.Zwalnia, ale wciaz czuje jego dwa place w srodku.Wklada teraz jeden palce w tylek i masuje jednoczesnie dwie dziurki, cipke mocniej niz pupe.Dalej wklada kolejny palec do tylka i czuje jak obie dziurki sie rozciagaja, jecze z rozkoszy , teraz trzyma tylko palce w cipce a posuwa mi tylek...pozniej chcialabym, aby mocno wszedl we mnie w pupe , do cipki wlozyl mi maly wibrator i zerznal na stojaco przytyrzymujac mocno moje cialo...

Gość aaasssdddd
To powiedz mu o Twoim marzeniu i po sprawie, zerżnie Twoje obie dziurki i będzie git :-)

Gość fajna inspiracja
stoi z rana od samego czytania takich fantazji

Gość inspiracja 2
nie umiem ładnie pisac :/ ale marzy mi sie ostra jazda ;)

Gość inspiracja 2
i moze niekoniecznie z moim facetem ;-)

Gość fajna inspiracja
moja dama lubi delikatnie, co szanuję, ale ja kiedyś chciałbym ostrą jazdę z analem włącznie

Gość inspiracja 2
mogło by tez byc z Panem Podszywaczem:P A ja niestety albo stety lubie ostro , ale bywa ze wynikaja z tego same problemy , jesli akuratmam ochote na cos delikatniejszego a Partner jest przyzwyczajony do innych ekscesow

Gość inspiracja 2
W każdej chwili najdroższe. Ważne tylko żebyś miał fiuta do ziemi i jajca jak kokosy :)

Gość inspiracja 2
haha:P kiedy tylko zechcesz :P odnosze se\ie do zaczernionych podszywaczy.Pomaranczowe to dzieci:P

Gość inspiracja 2
Oczywiście. Dałam radę szlabanowi kolejowemu to cóż tu mówić o 40 cmp isioreczka:)

Gość inspiracja 2
Moje marzenie erotyczne to pikus w porownaniu do Pana Podszywacza:P Ide stad, bo od smiechu odechciewa mi sie seksu