Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allyyy

jakie pieluchy kupujecie???

Polecane posty

Gość allyyy

jakich pieluszek uzywacie? czy kupujecie pieluszki produkowane dla marketow? jak sie sprawdzaja?

Gość fiziak150
Używam tylko Huggiesów i sprawdzają się super:)

Gość mama na obcasach_22
ja kupuje BABYDREAM takie zielone,dobre są i nie drogie :)

Ja kupuje pampersy orginelne, pampers sleep&play i dada z biedronki wszystkie są super kupuje te któr są jak jestem w biedronce to dada jak gdzie indziej to któres pampersa.

Ja testowałam Belle Happy, Huggiesy i Pampersy, i tylko z Huggies SuperFlex byłam zadowolona.

Gość samosia....................
Pampers i zadne inne nie sa w stanie ich zastapic ...........oczywiscie jak dla nas

Gość znafca83
Pampersy only :)

Gość PAMPERSY dla najmniejszych
maluchów są okropne:O mają taką siateczkę, która przywiera do pupci dziecka i może odparzać pupę ja za Pampersy dziękuję:O

JA od pocztaku uzywalam tylko Pampersow orginalnych.. probowalam huggisow ale niestety Fabiemu sie odparzyla pupa.

Gość milka0000
ja na początku kupowalam Pampersy,ale własnie tam jest ta siatka i Mała miała całą pupcie czerwoną. Teraz kupuję DADA te z Biedronki ,albo BABYDREAM też są super :) Huggisy od czasu do czasu też kupuję. Kiedyś kupiłam jakieś beznadziejne(nie pamiętam nazwy) ale zamiast tych rzepów miały taki plaster jak by ,i były na bokach takie jak by ostre.Później Mała miała zadrapania na nóżkach po nich.

DADA z biedronki, TESCO FIOLETOWE albo jeszczed takie Carrerurowskie - Huggisy - super , ale drogie w porównaniu z poprzednimi - ja nie umiem powiedzieć, czy się sprawdzaja, bo mój synek ma 10 miesięcy, ale siusia już do nocnika, więc wystarcza mi 2-3 pieluszki na dzień, bo ich po prostu nie moczy, a zakładam na wszelki wypadek. Ale w nocy nie przesiąkaja.

Gość Ania1986
dla mnie pampresy to najlepsze pieluszki, od urodzenia az do teraz activ baby,probowalam sleep and play, ale bez porownywalnie wygraly activ! , probowalam tez hugiss ale po nocy zwykle byly przemoczone, a poza tym sa grubsze od pampersow i duuuuuuuuuuuzo mniej chlonne.

Gość a ja próbowałam i pampersów
i huggisów i nei ma porównania huggisy są o stokroć lepsze

a ja uzywam dla małego huggisy super flex lub pampersow ale zdecydowanie wole huggisy a juz w ogole rewelka to pieluchy z niemiec o nazwie VIBELLA mąż jezdzi na tirach to czesto tam bywa i kupuje naprawde śWIETNEE!:-) nr 5 pakowane po 78 sztuk:-)

Huggiesy lepiej chłoną, o 100ml więcej na pieluszkę, ale nie chce mi się już pisać co i dlaczego ;)

Gość sorki za caps looka
TYLKO ZWYKLE PAMPERSY ORGINALNE ALE NIE ZADNE LET'S GO przetestowalam wszystkie mozlie na rynku i jedynie te sa naprawde ok

Gość sorki za caps looka
hugissy-super flexy-nie chlona zupelnie w porownaniu do pampersa a po 1,5 h po prostu wisi taka torba a nie pampek

Gość sorki za caps looka
jednak majtkowe (let's go) sa beznadziejne

Kupowałam od zawsze pampersy( i byłam zawsze zadowolona).ale ostatnio przeskoczyłysmy na super flex huggies.Ostatnio nawet bardzo je chwaliłam....niestety do czasu.Tak odparzyły moja córke ,że nie obeszło się bez antybiotyku na pupę.Wracamy do pampersa.

Gość Ania1986
jasne ze hugissy gorzej wchlaniaja, moga sobie pisac o nich rozne historie, ale ja uzywalam wiec wiem jak jest. uzyj hugisow a pozniej pampersa oryginalnego:) sama zobaczysz roznice

Gość ollliwka23
Powracam do tematu bo jestem ciekawa co myslicie na temat wiolorazowych ekologicznych pieluszek ?

Gość saffsafsa
papmers na noc, a na dzien dady i dreamy

Gość zimowa mama
Ja uzywam Dady i jestem bardzo zadowolona. Od czasu do czasu Haggies (te z Kubusiem Puchatkiem),a ostatnio z Lidla i ze zdziwieniem stwierdzam,ze bez problemu wytrzymuja w nocy. Ale moj maly malo sika. Pampersy odpadaja ze wzgl. finansowych.

Gość Szpindlerowy mlyn
tylko pampersy, te klasyczne, jak raz kupilam huggiesy to corce sie tak pupa odparzyla, ze potrzebne byly antybiotyki, teraz z synkiem juz nie eksperymentuje, widac kazdemu dziecku co innego pasuje

Gość a.ja.z.lidla
a ja kupuje z lidla toujours, to sa te w duzych paczkach po okolo 50szt. Za niecale 30zl. Lepsze dla nas od pampersow. Bo pampersy z zapachem podrazniaja nie wiem czemu. Syn ma azs. A po tych z lidla jest ok. Sa miekkie i po nasikaniu nie robi sie twardy kolek tylko galaretka jak w pampersach. Wlasciwie to od pampersow rozni je tylko to ze nie pachna. Tylko pamietajcie ze to sa te pieluchy w duzych paczkach bo lidlu sa tez pakowane po 15szt softin i one sa okropne. Takze tylko toujours. Teraz pokazaly sie ultra cienkie, ale ich nie sprawdzalam. Polecam tez chusteczki z lidla aloesowe touiours, nie podrazniaja dupci. A jak wspomnialam synek jest alergikiem

Gość niewiadomojak
a ile pieluszek New Born ? na początek ? I jakie?