Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbywająca praktyuki na wsi

co w opinii praktyk?

Polecane posty

Studiuje rolnictwo i przez wakacje odbywałam praktyki w gospodarstwie rolnym u mojego ojca. Musze oddać zaświadczenie od niego, że odbyłam te praktyki. I właśnie tu problem bo nie wiem co napisac w opinii, jak to sformułować. Może mo ktoś napisać jak powinna wyglądać taka opinia?

Gość nbff
to rolnictwo jest na studiach ? MYslalem ze tylko w szkole zawodowej albo sredniej

Gość 76fantastyk
napisz -wycieralam kurze

Napisz od kiedy do kiedy odbywales praktyki, co wchodzilo w zakres Twoich obowiazkow i jak je wykonywales, ja tak wystawialam praktykantce opinie do szkoly.

A co dziwnego w studiowaniu rolnictwa? Niezapominajka - dziękuję za odpowiedź, postaram się coś wydumać. Może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z praktykantami?

Gość upupupupupupupupupupupupup

Gość upupupupupupupupupupupupup

Napisz wlasnie co nalezalo do twoich obowiazkow, ze jest zadowolony, ze masz bardzo dobra wiedze z zakresu rolnictwa... Ja rowniez studiowalam ierunek rolniczy, ze specjalnoscia genetyki roslin i wberew pozorom nie bylo tak latwo. Zwlaszcza duuuzo chemii

ja wybrałam agrobiznes. A co do chemii to masakra na naszej uczelni, 40 osób pisze warunek z analitycznej i organicznej. Mi się fartem udało :) Dzięki za odpowiedź :)

Napisz, ze jako student wykazalas ogromne zainteresowanie dzialalnoscia gospodarstawa. Z tego co pamietam to trzeba tez zaznaczyc czy dostawalas wynagrodzenie za praktyki

Dzięki, wszystkie rady się przydadzą bo nie mam pojęcia jak to napisać.

Gość karrrrrinnaaaa
a te opinie ma Ci wystawic opiekun praktyk czyli w tym wypadku Twoj tata? Napisz, ze w dniach tych a tych studentka ta a ta odbywala praktyke tu a tu w charakterze osoby uczestniczacej/ obserwujacej/hospitującej. Do moich (napisz: praktykantki, jezeli te opinie pisze tata) obowiazkow nalezalo:.................. I teraz jezeli Ty to piszesz to napisz, ze staralas sie wykonywac wszytskie obowiazki, bylas sumienna, zdobylas wiele nowych, cennych doswiadczen, moglas zaobserwowac z bliska jak wyglada taka praca itp itd i tu wumyslamy. Jezeli te opinie wystawia Ci opiekun/tata to napisze, ze praktykantka sumiennie wykonywala swoje obowiazki, chetnie podejmowala sie wyznaczonych jej zajec, z uwaga sluychala rad i polecen, itp itd...............................

Gość ja mam misiowatego faceta
Ta opinia ma być od mojego opiekuna (w tym przypadku taty). Dzięki za wszystkie odpowiedzi.