Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotemka.

Moj facet a moje piersi

Polecane posty

Gość jotemka.

Mam niewielkie piersi, mozna rzec bardzo malutkie. Nosze staniki z push upem i ludziom dookola wydaje sie ze jednak cos tam mam w tym staniku... Jestem z moim facetem juz kilka miesiecy i mu bardzo zalezy zebysmy sie zaczeli kochac. Jednak ja wciaz mowie ze jestem nie gotowa. Diabelsko boje sie reakcji na moje piersi. To moj najwiekszy kompleks. Po prostu nie wyobrazam sobie sciagnac stanika przed nim bo chyba bym umarla ze wstydu. Mam 21 lat a piersi jak 13latka... :(

widocznie nie dojrzalas jeszcze do intymnego zblizenia, skoro kompleksy sa dla Cebie wazniejsze. albo... nie ufasz partnerowi.

Gość jotemka.
Juz i tak jestem dosc pulchna, wiec przytycie nie wchodzi w gre. Nie wiem jak go przygotowac do tego szoku jak zobaczy moje malutkie piersi? Jak myslicie moze wczesniej mu cos powiedziec w stylu, ze ostatnio troche mi zmalaly od stresu itp ? Kurde no sama nie wiem :O

Gość Ja Tez Mam
czym ty sie martwisz? Ja tez mam male tzw jajka sadzone :) :) :) Bardzo bym chciala miec D ale stalam nie w tej kolejce.

zadnych bzdur mu nie opowiadaj jesli cie kocha to bedzie ok a jesli jest z toba dla cyckow to lepiej go spuscic w kanal i tak a wiesz cos na temat jego upodobań?

Gość no nie moge...
(...)Jestem z moim facetem juz kilka miesiecy(...) i on nigdy ich nie dotykal? to normalne oszustwo jest :) moj maż nienawidzi takich stanikow, ja tez mam male piersi ale jakos mu to nie przeszkadza a ty swojego pare miesiacy "oklamywalas" ze masz wieksze niz sa:) i po co ci to bylo???

Gość bardzo dobra
bardzo dobra no porost piersi jest kupa kurza...smaruj a na pewno Ci urosną...mówię ci {cześć]

Gość jotemka.
Boje sie tylko jego reakcji. Ze nic nie powie, ale zdziwi sie i moze nawet zerwac kontakt po wszystkim, bo to tak jakbym go oszukiwała. Myslal ze mam wieksze przez te staniki :( A tak to mam takie malutkie, ze chyba nie ma za co złapac...

A Ty myślisz ze on jest głupi i ślepy? Przecież z milion razy Ci juz zajrzał w stanik jak nie widziaąłś więc wie doskonale jakie masz piersi także nie ma się czym przejmować :)

Gość Popaparany
Eeeeeee... ale masz problem :D Myślisz, że kocha Cię za piersi?

Gość moze zacznij
stopniowo kupowac staniki z coraz mniejszym push up'em az w ciagu miesiaca beda jak prawdziwe :P

Gość no nie moge...
ooo dobra rada:) jak cos to mozesz powiedziec ze ci z zimna zmalaly:)

Gość jotemka.
Wiem , ze on lubi bardziej obfity biust bo czasami lapie go jak patrzyl mi na bluzke. Kurcze, nie wiem co robic. Zalezy mi na nim, ale chyba nigdy nie zdecyduje sie sciagnac stanika bo SPŁONE ZE WSTYDU

zanim zaczniesz isę bzykac pomyśl o zabezpieczeniu, zeby później nie było tu pytań typu: kochałam sie bez zabezpieczenia i chyba jestem w ciaży. jak zainwestujesz w tabsy to cyce trochę ci urosną;)

Gość oj nie przesadzaj
koleżanka nie to że ma małe to jeszcze najlepiej nie wyglądają po 2 dzieci a ma faceta 9 lat młodszego...tez sie wtydziła na początku ale on twierdzi ze dla niego sa najpiękniejsze mam jeszcze kilka takich przypadków cycki nie są najwazniejsze w stałym zwiazku

Gość jotemka.
No wlasnie nie wiem. Widze ze jest fanatykiem kobiecych kształtów. Lubi moją krągłą pupę i często wpatruje sie w bluzke na wysokosc piersi. Za stanik nie mial okazji zajrzec. Co do samej milosci, to on mi jeszcze nie wyznal ze mnie kocha. Mowil tylko ze mu bardzo na mnie zalezy.

kazdy patrzy na piersi :O jak nie patrzy to albo pedal albo zezowaty a tak w ogole to ile macie lat i i le jestescie razem

Gość zacznij nosić
normalne staniki, niech sie przyzwyczaja. I pozbądź się w końcu kompleksów - bo nie warto się zamęczać takimi glupotami! Ja przestałam nosić push upy właśnie po to, aby uniknąć takich sytuacji, niech każdy widzi, jaka jestem. A jak mu się nie spodoba - to won! Mi raz facet zrobił uwagę nt. wyglądu - wykopałam go (w sensie dosłownym) z łóżka i znalazłam nowego, który nie ma zastrzeżeń. A uwaga nawet nie była jakaś wulgarna czy coś w tym stylu, ale ja sobie nie życzę i tyle. :-)

Gość jotemka.
No ale gdybym ja miala chodziaz taki rozmiar male B, zeby bylo co złapać w ręke.... a tu nie ma nic. :( Po prostu nie czuje sie atrakcyjna.... I chyba jak przyjdzie co do czego to chyba bede sie kochac w staniku. Jest mi tak cholernie wstyd, ale z drugiej strony nie mam wplywu na to, ze natura tak mnie niechojnie obdarzyla. Ale jednak OSZUKIWAŁAM GO tymi push upami :(

zaraz oszaleje kochac sie w staniku? powodzenia :O facet jeszcze nic nie powiedzial, a ty robis gorzkie żale moze udaj sie na jakies warsztaty odnosnie poprawy samooceny? i jakie oszukiwanie? wszystko jest dla ludzi czy jak np. nosze makijaż to oszukuje i powinnam chodzić ze świecącą twarza bo tak mnie Bog stworzyl????? czy jak nosze obcasy to oszukuje? itd.

Gość Ja Tez Mam
Z tyłu plecy, z przodu plecy, Pan Bóg stworzyl mnie dla checy :) :) Najwazniejsze to akceptowac siebie.

Gość jotemka.
Ja mam 21 lat, on 23, rocznikowo 24. jestesmy dobre kilka miesiecy ze sobą. On jest bardzo przystojnym facetem i ma powodzenie, dlatego boje sie ze serio moze urwac kontakt jak zauwazy ze go oszukiwalam....

Gość zacznij nosić
To wtedy go olej!!!! Przejmować się facetem? Nigdy w życiu!

powtarzam jeszcze raz - ktos kto tak robi jest nic nie wart wiec sie zastanow w ogole czy ten chlopak jest ok, czy po prostu cieszysz sie ze zlapalas przystoniaka przy ktorym mozesz prezentowac wiernopoddanczą postawę

Gość zacznij nosić
www.007b.com/breast_gallery.php Zobacz, jak wyglądają PRAWDZIWE biusty - bardzo różnie, a te kobiety też mają facetów, dzieci i potrafią być szczęśliwe!