Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana 19

Czy do zajścia w ciążę wystrysk jest niezbedny?

Polecane posty

Gość zdezorientowana 19

Hej...hmm mam pewien problem.Pewnie dla niektorych to bedzie smieszne ale dla mnie nie...Ostatnio..razem z chlopakiem uprawialismy petting w efekcie ktorego moj facet wlozyl mi czlonka w okolice warg sromowych...Nie włożył mi go do pochwy.W kazdym razie od razu go odepchnelam.Nie było wytrysku..pozniej doszedł sam.Odrazu sprawdzilam dni płodne i przy moim 31 dniowym cyklu faktycznie okazalo sie ze jestem bezpieczna.Natomiast przypomnialam sobie ze..podczas wakacji okres przesunoł mi się o kilka dni.Więc jezeli wziac to pod uwage to "ten" dzien byl pierwszym dniem płodnym...Byc moze to głupie ale ja naprawdę się denerwuję..Czytałam duzo..postów.W jednym piszą że bez wytrysku nie mozna zajsc w ciaze a w innych ze jest taka mozliwosc...Więc bardzo proszę was o pomoc...Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w takich okolicznosciach?Bardzo proszę o odpowiedz.

Gość teoretycznie minimalne szanse
są, w praktyce jednak musiałabys miećbardzo duzego pecha i na 99,99% w ciazy nie jesteś. Ale faceta naucz odpowiedzialności. A dni płodnych nie wyiczaj bo tak się najłatwiej zajść w ciąze. Jesli faktycznie to byłby Twój pierwszy dzień ciazy to do owulacji byłoby jeszcze kilka dni, plemiki z ejakulatu na pewno do tego czasu nie dożyją.