Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona00

nie wychodzicie caly dzien z domu?

Polecane posty

Gość zaciekawiona00

pytanie glownie do osob samotnych, bez znajomych itp. bywa tak ze nie wychodzicie caly dzien, dwa dni z domu?

Mam dużo znajomych. Ale od kiedy nie mam pracy, to zdarza mi się przez cały dzień nie wyjść... Bo gdzie niby?? Nie będę się ze znajomymi spotykać codziennie, bo też nie każdy ma na to czas. Mam snuć się bez sensu po mieście?? Ale już mnie to dołuje, bo nie mam motywacji do niczego i zaczyna mnie dołować wszystko...

Gość mam znajomych mam prace
uwielbiam siedziec w domu i z nimim sie nie spotykac, nigdzie nie wychodzic. Rzadko kiedy mam taki dzien. Zawsze czekam z utesknieniem i bardzo sie irytuje, jak jednak cos mi wyskoczy 😭

Gość Piotruś Ban chwilowo
Wychodź z domu bo zwariujesz, zaczniesz kupować psy i koty i jeść z nimi z jednej miski jak Wioleta Willas :classic_cool:

Gość kasienkabc
desiree🖐️;)

Gość zaciekawiona00
wychodze, ale gdy nie jestem z nikim umowiona mysle co robic? lazic bez sensu po sklepach?

Wyrwij jakiegoś faceta może :classic_cool:

Gość gazowana ze smakiem
ja lubie siedzec w domu ..raz na jakiś czas potrzebuję takiego wyciszenia i sie zamykam w pokoju .....

Mam już kota :) Ale trochę dłużej, niż siedzę w domu i nie jem z nim z jednej miski. W ogóle jem co innego niż on :) Teraz mnie to dobija już, ale tak jak Mam znajomych jak pracowałam, to też lubiłam mieć wolne, kiedy nie będę musiała nigdzie wychodzić, z nikim się spotykać i w zasadzie nic nie robić... I jak tylko coś mi przeszkodziło takiego dnia, to się wkurzałam :) Ale teraz już trochę mam dosyć siedzenia... Z drugiej strony nie potrafię się zmotywować, żeby gdzieś wyjść... Błędne koło...

Jesteś introwertykiem

Mów za siebie :classic_cool:

mam tak samo jak Desiree83🖐️ pracy brak, czasem sie z kims spotkam ale wiadomo nie zawsze maja czas , spie do 12 wstaje i co siedze na kafe nuuuuuuuuuda w sumie to juz mogłby sie zaczac rok szkolny bo brak zajec mnie demobilizje i mogłabym przez to cały dzien siedziec przy kompie:O

A może byś wyszła np. na zewnątrz? :D

mozna troche oglupiec w domu siedzac caly czas,wyciszyc sie tak,ale nie caly czas.mialam taki czas,ze siedzialam non stop w domu,ale prawie jak wczesniej pisaliscie,to prawie zaczelismy juz z jednej miski jesc,hehe. takze,to raczej nie jest taki dobre,trzeba sie spotykac z ludzmi,nawet w taki sposob,jak spacer w pojedynke,chociaz czasami i to jest dobijajace.nie polecam,gdy ktos jest po nieudanym zwiazku,bo mijajac zakochane pary mozna zlapac niezlego dola

Może trafi się jakiś ciekawy facet czy coś :classic_cool: Poszlajać się, cokolwiek, jak można siedzieć w domu cały dzień? :o

nie wychodze cały dzień z domu- nie mam z kim to po 1-sze, poza tym po co mam chodzić sama po mieście bez celu...

No wiesz zawsze można znaleźć jakiś dobry cel :D

Nie lubię łazić bez celu... Zresztą ja wcale nie siedzę w domu non stop. Przynajmniej 3 razy w tygodniu się z kimś spotykam, w zasadzie od piątku wieczorem do niedzieli, a nawet czasem do poniedziałku rano to już nie siedzę w domu, a na pewno nie sama. Poza tym co drugi dzień na zakupy chodzę, coś trzeba jeść. No i nie mieszkam sama, więc kontakt z ludźmi mam. Ale to za mało mimo wszystko - taki kompletny brak planu... Chcę do pracy... :( Cześć Kasienkaabc :) Jak z pracą??

Dobra, siedźcie dalej w domu :o

W pracy Jeszcze... 5 godzin :(

To fajną masz pracę :) Zresztą ja nie mówię, że siedzę miesiąc bez wychodzenia... Ale jak sobie jeden dzień w tygodniu posiedzę w domu, to chyba nie zdziczeję totalnie??

No jak lubisz Ja tak nie moge

Gość kasienkabc
nadal szukam 😭...