Florist 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Mam takie pytanie..Jestem bardzo nieodpowiedzialna i zrobiłam za długą przerwę między tabletkami anty..Powinna trwać 7 dni..Nie spotkałam się z takim przypadkiem więc wole zapytać..Okres spóźnia mi się 4 dni,robiłam 2 testy ciążowe i wszystkie negatywne ..Czy okres może mi się spóźniać przez to,że tak postąpiłam z tabletkami??Chyba nie źle namieszałam w swoim organizmie..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anty_myszka Napisano Wrzesień 4, 2008 a jaką przerwę zrobiłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia_2102 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 8 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia_2102 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Zrobiłam 8 i jest wszystko ok:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 przestawiłas organizm. to nie było dobre posunięcie ale myśle ze w ciazy raczej nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Florist 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Ok 8-10 dni ..Dokładnie nie pamiętam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Florist 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Campini stosujesz jakąś dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia_25_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ja ostatnio tez nie przyjełam tabletki 8 dnia tylko 9 za tydzien mam miec okres z tego co wiem powinno sie dodatkowo zabezpieczac przez 7 dni ja tak własnie zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach