Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna26

mam 26 lat i jestem sama......POMOCY

Polecane posty

Gość stara panna26

jestem sama chyba przez całe życie......ponoć jestem ładna i atrakcyjna i w ogole mam znajomych sporo ale ..........tego jedynego bliskiego memu sercu nie. Dlaczego inni są szczęsliwi a ja nie, mam dobrą pracę kupiłam własnie mieszkanie i ...............nic mnie nie cieszy bo nawet nie mam sie do kogo przytulić. Pomóżcie dziewczyny jak wy to zrobiłyście ze macie swoje połówki czy jest ze mna coś nie tak :(

Oj, bez przesady z tą starą panną! Nie jesteś jogurtem, nie przeterminujesz się! Znam kilka dziewczyn, które \"wzięły co się nawinęło\" bo im eis włączył syndrom pt. \"piąty rok mija, a ja niczyja\" i, uwierz, nie wyglądają na szczególnie szczęśliwe....

heh :) jak któryś Ci sie podoba i jest wolny... to bądz z początku naiwna :) pokaz ze Tobie zalezy na jemu.. :) a potem jak juz zobaczysz, ze on tez sie stara ...badz obojętna:) ale nie tak dosłownie... i zobaczysz po pewnym czasie przyjdzie miłość... :) przynajmniej w moim przypadku to działa ;) powodzenia !!!

Gość stara panna26
a na dodadek każda moja znajoma ma kogoś i moje najbliższe przyjaciólki miały ślub w tym roku jedna na początku roku a druga pod koniec będzie mieć .............Jejka jak mi było smutno, w tym dniu jej ślubu ona szczęsliwa a ja przez łzy zarkałam na wszystko w tym dniu a potem ciagły temat po ślubie zdjęć i przeżyć weselnych nie życze im żle ale ...........tak bardzo zazdroszcze

heh.. ciesz sie razem z nimi :) znam to uczucie :) zobaczysz jeszcze kiedyś sama bedziesz miała facetów dość.... ;))))

heh:) ciesz sie razem z nimi... :) zobaczysz jeszcze kiedyś sama powiesz, że żałujesz, że chciałaś być z kimś... :) bedziesz miała ich dość :D

Gość stara panna26
ciesze sie z nimi ale ciągle w głowie ludzik jakiś mi podpowiada a TY A TY dlaczego jesteś np. tu sama. w ogóle myśle ciągle tylko o tym ...............sama jestem chodze na randki czsami ale nic z tego nie wychodzi bo facetom nie zależy na mnie poprostu nie zakochują sie we mnie nie dzwonią po randce

26 lat to jeszcze młody wiek i dużo możliwośći :) ona15 "a potem jak juz zobaczysz, ze on tez sie stara ...badz obojętna" - przypisujesz mężczyznom żeńskie cechy. Nas zbytnio nie pociąga niedostępność. Jesteśmy bardziej pragmatyczni w tym wątku. :)

Gość a ja mam 28 i jestem też sama

Gość 25 i też sama
czasami sama siebie oszukuje, że tak jest mi dobrze ale to guzik prawda. wiem co czujesz...

nienia -------------> już Cię lubię :) masz stopkę taką jaką miał mój Narzeczony na swoim profilu w necie :D:D:D to właśnie jego stopka przykuła moją uwagę nieco ponad rok temu, i co mi z tego przyszło? ślub niebawem :D 🌻 dla Ciebie za tą stopkę !!! Autorko jeśli masz ochotę odezwij się na mojego maila, i uszka do góry !!! Jesteś jeszcze młoda, całe życie przed Tobą!!! ;)

Gość patilll
głowa do góry stara to ty nie jesteś a raczej młoda.....po prostu jeszcze nie trafiłaś na tego jedynego ale na pewno go odnajdziesz tylko się nie dołuj bo nie ma o co trzymaj się :)))