Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miłości

jestem wsciekla!!!!!!!!!juz po raz kolejny kupilam cos z avonu i okazalo sie byc

Polecane posty

wielkim gow*nem!!!!!!!!!!!! Dajcie znac jakie jeszcze z kosmetykow Avonu sa do bani!!wypisujcie

Gość ja nie lubie tych serii
naturals choć kiedyś były świetne. A moze Ty też napisz na co takiego się naciełas

po raz drugi kupilam wysuwana konturowke do oczu i oczywiscie znow jest zepsuta!!!(kredka sie nie wysuwa!!!) po drugie plyny do kapieli barwia skore!!!!!!!po trzecie krem nawilzajaco-opalajacy w ogole nie daje efektow opalania!!!!!i smierdzi!!!po czwarte perfumy niby z serii limitowanej, ktore maja byc takie jak prawdziwe tylko w innej buteleczce sa inne....!!!!!duzo by wymieniac

Gość akurat konturówke
ma obowiązek Ci wymienić. Co do reszty to nie wiem, ja lubie tylko ich perfumy, tusze do rzes i serum do końcówek

wymieniają te towary lub przyjmują do zwrotu, które nie są używane. poza tym myślę, że każdemu służy co innego.

Gość kii
dziewczyny!! caly AVON jest do DUUUUPY . today , tomorrow ALVAYS!!!!!!!!!!!!!

Gość nie przesadzajmy
większość kosmetyków mi albo nie odpowiada albonie jest potrzebne ale sa takie które sobie bardzo chwale, a skoro tak wiele kobiet to kupuje to widocznie też jakieś perełki znalazły.

Gość priorytet.
bo Avon do gooooooooowno, w ktore wierza chyba tylko nastolatki! Te kosmetyki nie maja zadnej wartosci.

jedyna rzecza z avonu ktora kupuje to roletka celebre,pozostale kosmetyki jakos mnie rozczarowaly

każdy ma swój gust , nie wiem dlaczego wypowiadacie sie ze cały avon to gówno czy szajs....wypróbowałyscie wszystkie kosmetyki , że tak twierdzicie??? kazdemu słuzy co innego . A wadliwe produkty mozna zwrócic bez problemu.

Gość ajś
to po co kupujesz :P przestać :P :D

Gość ajś
*przestań

od lat kupuje kosmetyki z avonu wiadomo jedne są lepsze inne gorsze, ale przy zakupie nie sugeruję sie ceną , bo za przykładowy balsam za 9.90 po odjęciu upustu dla konsultantki , kosztów opakowania i dystrybucji wychodzi ze kosztuje on niecałe 5 zł.... czy balsam za taką cene może byc super??? jednak, na naszym rynku jest takie zatrzęsienie kosmetyków , że nikt wam nie pchycha na siłe danej marki.

Gość tralalala/././.
no wiadomo że każdy ma inny gust, ale czasem ewidentnie widać że coś się popsuło bądź jest po prostu gównem, skoro konturówka zepsuta, skoro widać że\"szminka\", \"kredka\' czy coś tam nie jest tak dobra jak kiedyś, więc można się wypowiedzieć że jest do dupy, nie?? Mam podobne odczucia z oriflame, kiedyś były o wiele lepsze kosmetyki, ( chyba kremy te droższe są jeszcze w porządku, moja mama ich używa i są ok) ale inne rzeczy...mam porównanie jakie były kiedyś a ta sama rzecz dziś jest o wiele bardziej do dupy. I niestety to nie tylko moje stwierdzenie. Po prostu skoro dobrze im idzie, dużo sprzedają to trzeba to spieprzyć żeby ludzi ponaciągać. Oto ich super marketing...

Gość autorkaaa
ja tez nie przepadam ani za avon ani za oriflame. z avonu kupilam i dezodoran i w kulce i perfumy- zapach naprawde nietrwaly, antyperspirat jeszcze jako tako spelnia swoje zadanie. znajome lubia tusze choc sama nigdy nie probowalam. kiedys mialam cos ujedrniajacego- po prostu brzydzilam sie tym smarowac bo zapach mialo sredni i paskudna konsystencje. mam tez eyelinery-zloty i srebrny- srebrny jak to brokat, a zlotym trudno sie pomalowac bo nierowno sie rozprowadza, sa przeswity i trzeba sie nameczyc zeby wyszla ladna kreska. ogolnie rzecz biorac staram sie tam nie kupowac

Gość finlandia ffff
nikoletta86 ponoc balsam ujedrniajacy taki w niebieskiej duzej butelce to tez szajs akurat kiedyś się zmusiłam i efekt okazał się nader rewelacyjny (szczególnie jak na avon) - śmierdzi nieprzeciętnie, ale jest ok ja lubie tylko żele pod prysznic z avonu, większość jest do bani

nic co kupilam z avonu nie zachwycilo mnie najgorsze sa zele pod prysznic i balsamy kupouje tylko kosmetyki do stop, bo sa tanie i ladni epachna, ale chyba przestane

Gość finlandia ffff
aha i jeszcze jedno - co do ceny. czy sądzicie, że kosmetyki, nawet te z górnej półki, są takie drogie w produkcji? no sorry, ale niekoniecznie. zresztą wiele firm podbija cenę tylko po to, żeby produkt dawał wrażenie ekskluzywnego - bo za tanio tez nie jest dobrze. gdyby jakis extra kosmetyk obniżyć cenowo do granicy "zwykłych" produktów to mało kto by go kupił. ale to podstawy marketingu są...

żele pod prysznic jak dla mnie naprawdę są świetne...jest też dużo kosmetyków które lubie ale wiem na pewno że krem do cery mieszanej to wielkie gówno--nie da sie porządnie rozsmarować i robia sie paskudne kulki na twarzy(z tego kremu)

Z avonu kupuje tylko perfumy, ma swój ulubiny Passion Dance ostatnio go zamówiłam i Celebre. Jeśli chodzi o pozostałe kosmetyki to nie zamawiam ponieważ mam sprawdzone z innych firm. strasznie podoba mi się zapach Tuday, ale jest za drogi i jak na złość nie mogę trafić na jakąś przystepna cenę jeśli chodzi o ten zapach.

Gość oczywiscie ze szajs
a bizuteria? na zdjeciu jak z bajki,a w rzeczywistosci jest tandentnym plastikiem,choc pisze ze posrebrzane itp nawet kolor oczka np w kolczykach jest inny,mail byc czerowny- jest braz, mial byc zielony-jest szary, no ludzie!

Gość Chiaro
Rzeczywoscie, ja tez niezbyt przepadam za Avonem.. wszystkie te kremy relaksujace do nadgarstkow, cudowne roletki do platkow uszu..:P ale ja akurat lubie peelingi do twarzy z Avonu - bo cenie takie geste, kremowe, a trudno takie dostac w drogerii. czesto cos nazywa sie peelingiem a jest zelem do mycia twarzy z kilkoma drobinkami. Ogolnie jak juz cos kupuje a robie to rzadko to TYLKO w promocji

Gość THE END...
ja kupuje z avonu, jeszcze niemialam takei wielkiego rozczarowania, najczesniej kupuje serie nawilzajaca taka rozowa, tusz pogrubiajacy do rzes i prefumy, ladnie pachna i dlugo sie utrzymuja: little black dress, treselle. ale wiadomo gusta sa rozne i niekazdemu dogodzi ale jest taki wybor kosmetykow ze kazdy kupuje tak gdzie chce i ma ochote

balsamy są kiepskie ale po żelach mam fajna skórę ...nie taka suchą jak po niektórych z innych firm i wiem ze kilka osob z mojego otoczenia tez sobie je ceni

też mam perfum little black dress, nie jest zły ale kojarzy mi sie z zapachem dla bardziej dojrzałych kobiet.

Gość tylko do stóp i
mi odpowiada tylko seria do stóp i płyn do higieny intymnej kremy i kosmetyki do pielęgnacji i do makijażu nie odpowiadały mi, uczulały i szybko się psuły

Gość autorkaaa
ja tem mam little black dress-bardzo lubie ten zapach choc uzywam tylko jesienia i zima- niestety trwaly to on nie jest

Gość yujjy
zdecydowanie nie polecam serii naturalls... to tylk taka pachnaca maź ktora nie nadaje sie do niczego.... seria do wlosow wyszusza wlosy... polecam natomiast zele do kapieli , blyszczyki... no i perfumy tez lubie..