Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xania

Ej jestem katoliczkom a moj maz muzulmaninem. Gdzie mozemy wziac slub taki miesz

Polecane posty

Gość Xania

mieszany???No bo ja jestem katoliczka i uscislajac to chrzescijaninka a moj maz muzulmanenem no i chcemy wziac slub w jakims kosciele katolicmik a w ostatecznosci synagodze aby polaczyc nasze wierzenie. Czy nie wiecie gzie w Warszawie najlepeij mozna by bylo?

jak cie kocha niech przejdzie na chrzescijanstwo, jak nie przejdzie to znaczy ze ty za kilka lat przejdziesz na islam,! tak cie twoj kochany kocha nawet wiary dla ciebie nie zmieni, bo ma wpojone ze jego wiara jest ponad wszystko,ZASTANOW SIE CO ROBISZ; tak jest zakochanej dziewczyny nic nie zmieni ,ale sama sie przekonasz daje wam tylko do 10 lat zycia razem,sama zobaczysz i bedziesz wspominal dzien jak ktos z forum cie przestrzegal brac sobie Muzulman za meza, ok, polacy tez nie sa czasami dobrymi mezami ,ale to co cie czeka u twego wybranego to wielka niewiadoma, ..musisz byc przygotowan na zycie w poddaniu , ajak nie to on cie wychowa, napewno dasz sie wychowac, pojedzie z twoja corka do kraju islamskiego i mozesz juz zapomniec ze ja zobaczysz, kazdy to spotyka jak pyskuje muzulmanowi, ciebie to dopiero czeka!Chyba wiesz co to za ludzie sa bezlitosni dla swej idei.CIESZ SIE ZE NIE DORASTALAS W SWIECIE MUZULMANSKIM ;BO MAJAC12 LAT BYLABYS JUZ MATKA I ZONA; NOO I CHUSTKA N ALEP I KONIEC Z EDUKACJA;TYLKO GARY DZIECIAKI I DOM I USLUGIWANIU PANU TWOJEMU CZYLI MEZOWi!!!!-----------KOBIETO UCIEKAJ OD TEGO ZWIAZKU!!! mowie ci tylko z dobrego serca,:-) Ale ok, jak juz tak chcesz na ryj zleciec to prosze bardzo, slub mozesz wziasc w kazdym kosciele ,ty przysiegasz mezowi , a maz tylko slucha twojej przysiegi, i jest tylko osoba towarzyszaca ci w slubie, on jest w swiecie naszego kosciola niedowiarek , i nie moze ci przysiegac na imie Boga NASZEGO.Czyli ty juz sobie papiery psujesz ,a on moze jeszcze sie zenic ,bo nawet nie zglosi w swoim panstwie islamskim ani kosciele ze ma zone, bo nawet to wstyd ze zona nie przeszla na islam, bedzie mu rodzina dogadywac za to!!!!! POMYSL ZANIM BEDZIESZ ROZWODKA; BEZ DZIECKA U BOKU; A MATKA BEDZIESZ;ISLAM NIE JEST DLA CIEBIE; NIE PAKUJ SIE TAM!!! POZDRAWIAM

Gość gdybyś powiedziała
że jesteś chrześcijanką a ściślej mówiąc katoliczką, to by miało sens. A to co ty napisałaś nie ma sensu. Zresztą już trzeci raz ktoś właśnie tak pisze, więc sądzę, że to podpucha. :O

Gość ymnikmymnik
zgadzam sie z KRWAWYM MARCINEM. sprzeda cie za wielblada, ewentualnie za 3 kozy. zawsze sie tak samo konczy.. bedziesz chodzic owinieta w te ich szmaty po same oczy i rodzic 20000000000 dzieci, no i nie bedziesz miec nic do powiedzenia, bo w ich religii nie ma rownouprawnienia :]

Gość indii
a dlaczego piszecie ze ja ja kocha to przejdzie na chrzescijanstwo a moze niech ona udowodni jak go kocha bez sensu takie porownanie

noo za wode ja sprzeda;-P, poprzednia zone juz sprzedal za wielbłądy;-P komiczna sytuacja, ja sobie mysle ze juz zaden Polak jej nie chcial:-) A Polaki tacy fajni sa , i nawet nie sa obrzezani, wiecej rozkoszy wiecej.pozdrawiam sympatycznych i goracych Polakow-- nasze to dobre:-)))

hehehe a mi się najbardziej podoba to że muzłumanin chce wziąść ślub w S Y N A G O D Z E... hehehe... a obrzeza się przed tym ślubem?