Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsdfhsd

JAK myslicie??

Polecane posty

Gość fsdfsdfhsd

Chce isc do technikum i miec zawod technik mechanik samochodowy,bo moj brat mowi ze jest to dobry zawodi praca jest,ale ja jestem dziewczyna i myslicie zebym poszla czy raczej nie?

Gość fsdfsdfhsd
czyli isc? bo byc moze bede jedyna dziewczyna,bo ktora chce byc mechanikiem. ISC???

Gość fsdfsdfhsd
skad wiesz? moge byc akurat najlepszym mechankiem w miescie

Gość Paulusiunia
chcesz mieć samych chłopaków w klasie to idz

mój chłopak chodzi do technikum mechanicznego, w przeciagu kilku roczników była tylko jedna dziewczyna, która chodziła do takowej klasy ;) Cwaniara, pewnie miała rwanie :P :D W warsztacie za dużo nie zarobisz, a żeby otworzyć własny musisz mieć sporo kasy... No, chyba, że masz odpowiednie znajomości

Gość fsdfsdfhsd
to teraz nie wiem :( Prosze doradzcie bo brat mowi tak mama nie,sama nie wiem

Gość idź może zostaniesz
piosenkarką jak Kasia Cerekwicka! :-)

Gość fsdfsdfhsd
dobra ide :) raz kozie smierc :):) bede mmiala branie ;) kurde jestem blondynka chyba sie na braz przefarbuje bo mnie wysmieja

Gość Tuuturutu
Nie idż do tej szkoły bo szkoda życia , to jest cholernie ciężki zawód dla kobiety... poźniej będziesz wiecznie zmęczona , wiecznie cała brudna i ciągle narażona na śmiesznośc chociaż byś się starała niewiem jak to i tak nie unikniesz kąśliwych komentarzy pod swoim adresem... a poza tym w szkole nauczyciele bądą miec z czego polewac ....a wielu kolegów (bez urazy) będzie przede wszystkim widziec w tobie materiał do bzykania... nie chcę Cię obrazic ale tak to poprostu widzę, pozdrawiam :)

Gość a msz do wyboru cos innego

dodam, że mają tam takie przedmioty, że głowa boli :O :D Godzin dużo, sporo różnego rodzaju obliczeń, rysunki techniczne, podstawa konstrukcji maszyn itp. Dla mnie to czarna magia, może ty to lubisz :)