Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynika 901

nie wierze mu już, brak zaufania

Polecane posty

Gość martynika 901

hej Mam problem, nie ufam juz mojemu facetowi. a zaczeło sie tak: Pewnego dnia przeglądając neta weszałam na jego gg( przez przypadek bo było wlączone a myslałąm ze to nasze)Okazało sie z esobie załozył dzien wcześniej. No i na tym gg była rozmowa ze z jakąs dziewczyną. Była to ich pierwsza rozmowa ( chyba ) ale za to pikantna ze on chce aby ona zrobiła mu to i to i całowała tam i siam.Była awantura ao n oczywiście powiedział ze to tylko raz i z nudów. oki przyjełam ale teraz nie daje mi to spokoju i ciagle go podejrzewam. Moje podejrzenia wzmaga jeszcze to zacząl od jakiego czasu kasowac historie neta i jak wchodze do pokoju to zamyka to co ogląda.Na komie jest jakieś pseudo laski ale nie pytam bo az sie boję.Wysiaduje w nocy na komie zamiast isc ze mna spać albo pogadac przed snem.poradzcie co robić czy to sie sypie czy jak? jestem załąmana.Myśle ze jak sie nie nakierujemy w dobra strone to sie wszytsko rozpadnie bo ja mu nie umiem ufac

Gość lucy33
idz na forum zdrady albo problemy w zwiazku, albo zwiazki ... zreszta to prowokacja - moim zdaniem znow tej samej osoby co przyjaciolka od calowania narzeczonego. wczoraj ktos podnosil po kilku tygodniach ten topik. styl pisania za podobny. widzialam tez ze ta sama osoba juz zakladala inne watki w stylu : pomocy, zalamana, itp. komus sie musi zaj...... nudzic :P

Gość martynika 901
no to nie jest tak, jestem tu pierwszy raz i widze ze jednak pomocy nie utrzymam. Wiem ze może juz były takie posty ale przecież kady jest indywidualny jak dana sprawa.