Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelkowa zieleń

Jestem taka szczęśliwa!!!

Polecane posty

Gość butelkowa zieleń

http://www.voila.pl/469/4ak3a/?1 6 lat temu straciliśmy nasze najukochańsze dziecko (2l), staraliśmy się o drugie jakieś 3 lata po śmierci Marysi, ale nie udawało się, blokada psychiczna była tak straszna, a teraz? UDAŁO SIĘ! Jestem taka przeszczęśliwa :):):):):)

Gość ws
gratuluje z calego serducha :)

Gość gtratulacje mamusiu
🌼

Gość klarinoa
GRATULACJE!!! P.S. nie wiem czy będziesz chciała odpowiedzieć ale dlaczego straciliście pierwsze dziecko? Ja czasami siestrasznie boję o moje, od teściowej pierwsze dziecko również zmarło - wpadł mu orzeszek do płuc :( :( :(

Gość butelkowa zieleń
białaczka :( ale moja córa jest najdzielniejszym aniołkiem pod słońcem, przegrała walkę, ale tak miało być, teraz jest w swoim własnym kawałku nieba a ja myślę i kocham non stop. Planowaliśmy drugie dziecko trochę wcześniej, ale nie mogliśmy, oboje się baliśmy, dopiero terapie u psychologa, wspólne rozmowy nas nastroiły i się udało :D aż płaczę ze szczęścia!

Gość ......................89
Wzruszyłam się Z całego serducha gratuluję Musicie być bardzo silni 🌼

Gość kasiula 29
Gratuluje z calego serca. Trzymaj ten test na pamiatke. Ja trzymam pierwszy juz 9 lat bo tyle ma juz moj syn,a gdy go zrobilam to napisalam na nim" juz wiemy ze jestes" oraz date wykonania testu. Dzisiaj znowu jestem w ciazy(poczatek 5tc) i trzymam kolejny test na pamiatke.

Gość klarinoa
serdecznie gratuluję, cudownie być taką szczęśliwą osobą!!! Oby mojej koleżance też się udało...

Gość kasiula 29
Oooo przepraszam...pomylilam sie. Jestem w 5-tym miesiacu ciazy (poczatek) Pozdrawiam i zycze szczescia ;)

Gość butelkowa zieleń
dziękuję wam bardzo :)