Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy...

Krakow - jak dojechac

Polecane posty

Jak dojechac najlepiej z Dworca Glownego na ul. ul. Kublińskiego w Skawinie? :) i na jakim przystanku trzeba wysiasc (nazwa przystanku!), zeby miec najblizej na ta ulice. Czy ul. 29 Listopada bedzie ok? Moze ktos wie? :) lepiej bedzie tak: 124, 213, 203 czy moze tak: 22, 201, 203 albo jeszcze: 24, 128, 206, 203 Tak, wiem ze mozna pociagiem - ale rzadziej jezdza ;) dziekuje za pomoc :) A przynajmniej jakby ktos powiedzial jaki to najblizszy przystanek bedzie przy ulicy Kublińskiego :)

Gość THE END...
najlepiej tramwajem do borku faleckiego i tam wsiasc w autobus 201 do skawiny a w skawine to jzu kogos zapytac bo ja tam sie na ulicach nieznam

Aha, dziekuje bardzo ;) Wlasnie wszystko ok, jakby nie to, ze w tej skawinie wszyustko dojezdza na Cmentarz, a potem 1 przystanek tylko jazdy... No ale kawalek to jest. Zastanawiam sie gdzie tam by bylo najlepiej wysiasc ;) A te dwa pozostale autobusy co do Skawiny jada: 213 i 206? to niedobre? Ok ;) Dzieki ;)

Nikt nie powie na jakim przystanku w Skawinie najlepiej wysiasc? :)

Gość THE END...
ja niemam pojecia jak tam w skawinie sa te przystanki , ale wiem ze najlepszy chyba autobus to ten 201 najczesciej jezdzi

Gość THE END...
musialbys/alabys zapytac kogos w autobusie juz albo kierowce, 201 napewno dojedziesz do skawiny tylko pamietaj zeby kupic bilet strefowy za 2.60.

Czyli w tym autobusie 201 mam skasowac strefowy, tak? ok ;) dzieki ;) Racja - lepiej taki co czesto jezdzi ;) Wlasnie nie chcialabym ryzykowac i pytac na miejscu, lybie miec wszystko opracowane. Potem moge sie zawiesc na ludziach. Czesto tak jest. W Warszawie to jeszcze nihgdy nikt mi nie pomogl z droga!! Od tej pory zawsze wczesniej opracowuje sobie trase :P Moze sie ktos znajdzie kto bedzie wiedzial gdzie wysiasc ;) Jak nie to trudno ;)

Gość 3465876
Teraz załóż topik,który w tytule bedzie miał nazwę Skawina.Bo na tym masz Kraków.:)

spod poczty glownej jadą buzy do skawiny prze ul kobierzynska, mozesz busiarza zapytac, oni wszystko wiedzą:P

naprzeciwko Gelerii tez ponoc kursuja. A gdzie nimi zajade w tej Skawinie? A czesto to to jezdzi?? nie moge znalezc rozkladu tych busow. jakby sie komus nawinal to bym wdzieczna byla ;)

Juz wszystko znalazlam ;) dzieki za pomoc ;) Chociaz jakby ktos wiedzial - gdzie zajade tym busem do Skawiny to bym wdzieczna byla - bo tego to juz nie wiem ;)

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej