Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczony w kropce

Ślub tuż tuż, a seks...??? Cóż...

Polecane posty

Gość zal.pl
kazdy mezczyzna marzy o Damie w towarzystwie i Dziwce w lozku....a jak czegos nie dostaje w domu to szuka poza a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow bo poszedl do innej i pytanie dlaczego?.....

Gość ona sie bedzie migała od seksu
czy zaakceptujesz mało seksu w przyszlosci?

Gość jezooo
Hej Narzeczony!!!Jakbym czytała o sobie i o moim.Ja straciłam ochotę przez tabletki:(.Przestałam brać w kwietniu i czekam aż mi wróci ochota i doczekać się nie mogę!! My za tydzień się pobieramy:).Między naszymi związkami różnica jest taka,że ja się masturbuję jak jego nie ma,ale reszta opisana prawie jak u nas.Ja wiem jedno-jeśli sytuacja będzie się dłużej utrzymywać to na pewno pójdziemy do seksuologa.Dzięki za wpis od kogoś kto wkleil coś na temat że to się leczy farmakologicznie:)Daje mi to nadzieję,i teraz tym bardziej chcę ztym iść do lekarza:)Na szczęście u nas "takie coś" nie wpłynęło na decyzję czy ślub się odbędzie czy nie:)

Gość ja tego nie rozumiem jeśli
zla.pl a kazdy mezczyzna powinien wiedziec ze marzenia sie nie spelniaja. a niech idzie do innej to bedzie tylko swiadczylo o tym ze chodzilo tylko o seks a nie o uczucie

Gość jkkkjjhhj
Narzeczony...- jak dla mnie jestes ok i nie przejmuj sie tym co pisali :) widac ze kochasz swoja kobiete ,a ze chcesz pieszczot takich jak kazdy mezczyzna to co w tym zlego.

Gość zal.pl
ja tego nie rozumiem ...moze nie trafilas jeszcze na odpowiedniego faceta!! aha i nie odpowiedzialas na pytanie czy posiadasz tzw druga polowke???

jak najbardziej tak, posiadam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
narzeczony, po prostu jedne lubią brac do buzi inne nie, coz prosta odpowiedz jak drut kolczasty. jesli nie chce nic na siłe.

Gość ludzie aesksualni
czemu wchozicie w zwiazki?

Gość jkkkjjhhj
ja tego nie rozumiem jeśli-chyba nie widzialas"tego czym sika facet" gdzie ty masz wlosy na fiucie? a jak facet dba o siebie to nie jest obsikany:D nie mi wnikac z kim sie zadajesz. zal.pl msz racje:)

aseksulani a tacy ktorzy nie lubia oralu to co innego :O

Gość Narzeczony...
Jezooo... :) Hey! Dajesz mi nadzieję :)

ja nic nie pisalam o czym owlosionym chyba ci sie osoby myla :O

Gość hejjjjjjjjjjjjjj
zastanawiałam się czy wziąśc udział w tym temacie,i postanowiłam opisac swoja historie w skrócie: A mianowicie mam chłopaka od 2,5 roku,przez pierwsze pół roku nasze zycie seksualne było udane,nastepnie on całkowicie sie ode mnie odwrócił,nie wiedziałam dlaczego,wkońcu po jakims czasie okazalo się że ma jakies zmiany naczyniowe na mosznie,i czasem go to swędzi,był u lekarza i lekarz powiedział że mozna to usunąć,ale to zabieg kosmetyczny,nic w zasadzie sie nie dzieje. Problem mam taki,że od tamtej pory wogóle sie nie kochamy;/ nie wiem co robić,ja mam ochote,ale on wiecznie zajety albo cos tam,juz z nim rozmawiałam i powiedział,że musi to usunąc,i to sie juz ciągnie kupe czasu,co robić?;/podłamana (dodam że nie jestem jaką nimfomanka,tylko zależy mi na normalnym związku i jak każda kobieta mam potrzeby

Gość przyszłam wyszłam
znałam jeden taki związek - wypisz wymaluj jak Twój fajni ludzie, dobrze się dogadywali tylko... sex do bani. Dlaczego? bo dziewczyna uważała ze jeśli ją kocha to poczeka. i tak czekał czekał, a po kilku ładnych latach okazało się że nie ma już na co. jak czytam wypowiedzi tych dziewic orleańskich co to nigdy do buzi nie wezmą, a masturbację postrzegają jako hańbę, to po prostu scyzoryk mi się w kieszeni otwiera. Drogie kobiety. Mężczyźni potrzebują sexu tak jak wy tamponów podczas okresu. i tak po prostu jest, dlaczego się dziwicie że facetowi brakuje loda, skoro go NIE MA!!! nie mówię o sexie ZAMIAST rozmowy, bo powinno być i to i to. jeśli coś w związku szwankuje to trzeba o tym rozmawiać. Nie widzę nic złego w miłości francuskiej, jeśli jest się w związku z ukochaną osobą. Może Twoja dziewczyna ma jakieś zaburzenie sexualne, w takim przypadku polecałabym wizytę u sexuologa. I nie oceniajcie autora tak pochopnie, bo to tylko świadczy o was.

Gość zal.pl
do ja tego nie rozumiem jesli ok nie krytykuje cie za twoje przekonania tylko posluchaj kiedys tak jak ty dla mnie to bylo nie dopomyslnienia i nie kazdy facet moj dostapil tego zaszczytu bo jakby nie bylo ja nie jestem dla kazdego ,ale teraz jestem wlasnie z kims wyjatkowym i nie mam z tym najmniejszego problenu ...bardzo lubie jego sisiora:P

Gość moim zdaniem to jakies głupoty
:O Wybacz, ale mimo że jestem już naprawdę drewniana dziewicą, mam 24 lata, a nigdy nawet nie widziałam wacka:O uważam, że osoby, które nie masturbują się, mają coś z głową:O Albo dziewczyna ma jakieś zahamowania i udaje świętsza od papieża, albo naprawdę jej potrzeby seksualne są równe zeru. A jeśli tak- czeka cię życie bez seksu, albo życie z ciągłymi awanturami i płatny seks u kurew:O Swoją drogą z Tobą też coś nie tak:O Masz obok siebie kobietę i zamiast zrobić coś, żeby ją rozgrzać, wolisz walić konia i opowiadać jej o tym, że to taka gorsza (ale łatwiejsza) metoda spuszczenia z krzyża. Może po prostu nigdy nie zrobiłeś jej dobrze i Tobie się nie chce, wolisz sobie zwalić, a ona i tak nie ma po co się starać?

Gość ale aferka
post za długi do czytania ale : czy db widziałam, walisz sobie konia, jej to przeszkadza i się dziwisz? :D :D :D 1 loda ci zrobiła? może ci pała śmierdzi ? :D :D :D

Gość zal.pl
do ja tego nie rozumiem jesli a moze poprostu n ie doroslas do niektorych rzeczy....tyle:)

zal pl u mnie sie to nie zmieni i kropka

Gość ludzie aesksualni
ja autora oceniam dobrze, i niech nie słucha tych pruderyjnych panienek, ktore nie wiedzą co to dobry seks bo po prostu są zimne i nic nie odczuwają, przypuszczam ze kiedys wasze malzenstwo sie przez problem seksu rozwali jesli ona jest oziebła

Gość hejjjjjjjjjjjjjj
niech ktos coś odpisze;/bo nie wiem czy mnie sie juz w główke cos dzieje

Gość zal.pl
wlasnie jak facet jest czysty i pachnacy to wszedzie mozna go wybuskowac:P moj zawsze jest czysty i pachnacy ,zanim wskoczy do lozeczka zawsze kapiel,niam:P

Gość zal.pl
do ja tego nie rozumiem jesli twoj asprawa co robisz i jak w lozku ,pozdrwaiam🌼

Gość jezooo
No Narzeczony-u nas to wygląda tak:mój narzeczony by chciał codzienie,najlepiej 2 razy:)Obecnie teraz nie mieszkamy razem,on jest u rodziców bo tam jest wesele.NO ale napisze jak to wyglądało zima/wiosna.NO jak słyszalam że on znowu chce iść się kochać to tylko oczami przewracałam:)Fakt-czasami muszę się zmuszać,nie mogę się doczekać końca.Ale znaleźliśmy też sposób-kochaliśmy się co drugi dzień i to było sprawiedliwe:).Zauważyłam że ja mam większą ochotę jak trochę wypiję;)Też tak spróbuj.Co do loda-to ja też nie przepadam,ale czasami robię jak bardzo skamle i prosi:)Jak on mnie tak chce zaspokoić,to też średnio lubię.Mój to taki wariat,że nawet jak mam okres,to to mu nie przeszkadza:)Wiesz co,to może być przyczyna też że ona brała tabletki,czy zanim zaczęła brać tabletki to tez się kochaliście?Bo widzisz że ja od kwietnia nie biorę tabletek,libido nie wróciło,ale mam wrażenie że jest ciut lepiej:)My na pewno pójdziemy do lekarza jak sytuacja się nie zmieni,bo ja nie zamierzam się męczyć do końca życia.Wiesz,miłość francuska może ją delikatnie brzydzić,tzn nie w sensie że jesteś brudny czy coś takiego,bo mój zawsze jest czyściutki tylko dla mnie to jest troszkę oczucie poniżające,nie lubię tego robić.A do końca nie zrobię nigdy.Wypożyczenie dobrego filmu erotycznego to dobry pomysł:)

Gość Narzeczony...
Cóż... kiedyś mnie moje Skarbie powiedziało, że wolałaby żebym tego nie robił, a co w lepszym czy mniejszym skutkiem udaje mi się spełnić. Nie jestem typem napalonego onanisty, który szuka tylko miejsca i okazji żeby sobie zrobić dobrze. Zwyczajnie uważam, że w seksie jest wiele dróg do spełnienia, którymi można podążać o ile żadna z nich nie zaczyna w niebezpieczny sposób dominować nad resztą. Człowiek z natury jest ciekawy świata, ludzi, siebie i partnera więc... :) Darujcie sobie wpisy o wyższości walenia konia nad obciąganie czy odwrotnie, czy ilość seksu w seksie! To bez sensu! :) Jestem normalnym, zdrowym samcem, który kocha swoją kobietę i z jednej strony pragnę dać Jej wiele rozkoszy ale chyba normalne jest też to, że chciałbym także, by brano pod uwagę moje potrzeby! To jasne przecież :)

do hejjjjjjjjjjjj, dziewczyno on się po prostu wstydzi:O Nie wiem, jak ci to wytłumaczyć, ale dla facetów to jest ważna część ciała i najnormalniej w świecie będzie unikał seksu dopóki nie będzie wyglądać tak samo jak wcześniej. Bo pewnie wygląda inaczej i właśnie o wygląd chodzi... No, chyba że ma jakieś inne objawy./ Nie możesz z nim normalnie pogadać, nie na temat tego, dlaczego nie uprawiacie seksu, tylko na temat tego, dlaczego Ci go brakuje. Go= chłopaka, nie jego fiuta...

Dobra, narzeczony, a czy Twoja kobieta w ogóle ma, czy nawet miewa z Tobą orgazm????? Bo może po prostu nie ma po co uprawiać tego seksu? Może ma dość leżenia i patrzenia na to, że Ty się wijesz, a ona przysypia i czuje się dziwnie. Może jesteś kiepskim kochankiem? Może ona się czuje karykaturalnie udając, że jej dobrze i unika takich sytuacji?

Gość hejjjjjjjjjjjjjj
nie wstydzi się ponieważ pokazywał mi nie raz,był na jednym zabiegu laserowego zamykania naczynek i ja o wszytskim wiedziałam,rozmawiałam z nim,nie raz.Dla niego nie ma problemu,ale mi jest naprawde źle,jeśteśmy ze sobą od 2,5 roku a od 2 lat nie sypiamy,czy to nie dziwne? Pozatym jak bym miała cos takiego,to bym starała sie jak najszybciej to wyleczyć,on natomiast ma to gdzies.