Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczony w kropce

Ślub tuż tuż, a seks...??? Cóż...

Polecane posty

Gość kolasxa
Mało_stanowczy- dokladnie,ahh ta telewizja i internet szkoda ze niektorzy biora to za rzeczywistosc :D

Gość ej teraz to juz nie wiem
i co ze napisal , jak mu ta kobieta nie odpowiada to niech poszuka takiej ktora zgodzi sie na kazde zboczenie a nie namawia normalne kobiety do wariactw, jakby ona tez chiala to ok a jak nei chce to co ma zrobic

przyszłam wyszłam, nie interesują mnie jaja autora. Sam napisał, sam się prosił to i dostał odpowiedź. A na temat mojej płci możesz się dowiedzieć z innych topiców. Nie mam takich problemów jak narzeczony. Moja suka robi wszystko. A była - wypisz, wymaluj - jak kobieta narzeczonego. Nieśmiała i niechętna. Tylko ja nie płakałem na forum, że nie chce mi zrobić laski. Teraz robi, z połykiem, i prosi o jeszcze. O innych aspektach nie mam zamiaru opowiadać. Ale narzeczony chce już, natychmiast. "Moje Skarbie" - Co to kurvva jest? Piętnastolatek to pisał? OK, można być zakochany, też jestem, ale litości, nie będę na forum pisał jak ostatnia ciota.

Kolaxsa - w sumie wszystko dla ludzi, ale kurvva, nie można z tego robić reguły. Mnie nie rajcuje dawanie dupy misiowatym facetom, jestem zdecydowanie hetero, ale jak ktoś lubi - droga wolna. Byle mnie nie namawiał i nie stał za mną jak się pochylam :)

Gość ej teraz to juz nie wiem
ale jestes malo stanowczy ostry facet

Gość o boze i takie facety zenią
sie, potem ciagle im malo seksu i rzonych zboczen i szukają kochanek :O

Gość hulaj dusza
Sprawa wychowania.Ze seks to cos zlego.Na pewno sama bedzie masturbowac ,a tobie dawac do zrozumienia ,ze ona takich duzych potrzeb nie ma -bo to przeciez nie przystoi zonie ,matce. W koncu dasz sobie spokoj ,bo ile mozna spotykac sie z dezaprobata ze strony zony.Nie pofiglujesz sobie.

Gość Narzeczony...
Wiecie co... tyle tu debilnych wpisów - jak wszędzie! Masakra! Zamykam temat ze swojej strony :) Wszystkim życzę powodzenia i dzięki za te co bardziej inteligentne wpisy ;) Jak będzie - czas pokaże :)

Gość dlaczego jestescie takie nudne
no najlepiej sie obraz buhahha i idz dalej molestuj swoją oziebłą narzeczoną

Narzeczony, jeśli jedna osoba twierdzi, że jesteś osłem to się nie przejmuj. Jeśli dwie, to też olej. Ale przy trzech kup sobie siodło.

Gość przyszłam wyszłam
"Moja suka robi wszystko. " o matko. ciekawe czy wie jak na nią mówisz, bo u mnie za takie coś oberwałbyś po mordzie a potem zbierałbyś swoje łaszki spod okna. a może wie, ale jest dobrą żoną i nie będzie protestować. fuj :(