Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejzi69

SENIAK281 SLUCHAJ PISZE TO OSTATNI RAZ

Polecane posty

Gość dejzi69

dejzi69 siemka,po 1 zrozumialam,a po 2 to podszyw,lalka dziex,nawzajem,stesknilam sie za toba,zmienilam prace i ostatnio b.rzadko tu siedze.pisalam,ze mam zle wyniki,wiec mam co robic,nie moge sie denerwowac,musze odpoczywac i dbac o zdrowie,pisz se laska do kogo innego,bo ja pisalam 100 razy do admina z prosba o zaczernienie nicka,ale to nic nie daje,stad sa te chamskie podszywy,a ja tego nie napisalam.na razie.nic na to nie poradze. ps.i dobra rada,nie psiz tak do mnie,bo tez ci ostatni raz napisze,a to nie moja wina.narty. [05.09.2008] 12:47 dejzi69 pikaczu dziex za mile slowa.nawzajem.to mile. [05.09.2008] 12:53 dejzi69 seniak281 tempa gnido nie prowokuj mnie i nie zaczynaj,bo to nie moje slowa,a ja szanuje kazdego co pracuje obojetnie gdzie,bo rzadna praca nie hanbi.lol.hwdp-to do ciebie lol tym bardziej,ze sama pracuje w tzw.ciezkich warunkach mimo,ze nie fizycznie.szanuj sie tempa gnido babo bo wstyd.

Gość hahahahhaha
dejzi chyba cie cos ruszylo, czyzby prawda? hahaha

Gość dejzi69
hahah nie bzdury jakie ta zmula wypisuje,a to podszyw chamski ten jej cytat,czytaj uwaznie-poelcam,dobra rada.

Gość hahahahhaha
dejzi ty juz swoje pokazalas, wystarczy

Gość hahahahhaha
a i pozdrow pieska, z ktorym to cie tak wszedzie wpuszczaja haha ;]

Gość dejzi69
nawzajem,dobrze sie bawi,bo jest na wakacjach nad morzem:j)est tam gl.atrakcja w okolicy podobnie jak ja tu:)oboje populari:)i sie smiejemy z plebsu:)bo jest z kogo i z czego.

Gość dejzi dejzi
Jesteś żałosna i tyle w temacie, nie lubię Cię i już, potrafisz to uszanować? Nie, nie potrafisz, bo Ty jesteś idealna, czyż to nieprawda? Nie będę się zniżać do Twojego poziomu i już.

Gość dejzi69
a kto ci karze?ja ciebie tez nie,a po 1 mnie nie znasz,idz stad,bo zeszlas ponizej mojego i to duzo i tu cie boli:)same sw.sie znalazly:)buahahaha.dobre.

Gość dejzi69
ja tez araz bede w pracy,i zgadzam sie z oba,ze niech da spokoj,ale nie ja zaczelam.

ah,widzisz,nie siedze juz na slubach,bo nie mam po co..mam nadzieje,ze dbasz o siebie tak jak lekarz ci kazal!;-)i nie deneruj sie bo nie warto,zlosc pieknosci szkodzi;-)wiem po sobie,zbrzydlam ostatnio strasznie;P

Gość dejzi69
lalka nie kokietuj ty napewno nie,bo jestes ladna,mila i fajna.mam nadzieje,ze ty tez dbasz o siebie i o mala i,ze wam zdrowko dopisuje,i ze jestescie szczesliwe.szkoda,ze rzadko bywasz:(wrr.stesknilam sie.