Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annn8

o mężczyznach pół żartem pół serio

Polecane posty

Czym różni się mucha od męża? - mucha jest upierdliwa tylko latem! Czym różni się facet od papieru toaletowego? -papier się rozwija..... Kobieta modla się do Boga: -Panie Boże, sam wiesz jak trudno żyć mądrej kobiecie... proszę spraw bym była głupsza -Na to Bóg: No niestety Kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię! Mężczyzna 1/3 spędza na spaniu. Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim. Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet? - w naturze chwasty też są większe od kwiatów. Dlaczego meżczyźni są jak ślimaki? - Mają rogi, ślinią sie i myślą, że dom należy do nich! Dlaczego mózg mężczyzny jest cenniejszy od mózgu kobiety? -Bo jest rzadkością.... Jakie są 3 największe nieszczęścia dla mężczyzny? 1. śmierć żony 2. utrata pracy 3. RYSA NA LAKIERZE Kiedy mężczyzna potrafi prosto stanąć? Kiedy piwo stoi na najwyższej półce Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru toaletowego? -A kto to wie? -Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? Dlaczego mężczyźni tak chętnie jeżdżą BMW? -Bo to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować Jaka jest różnica między mężczyzną a jogurtem? -Jogurt ma kulturę! Co wspólnego mają chmury i mężczyźni? -Gdy znikają za horyzontem nastaje piękny dzień. Jak poznać, że facet miał orgazm? -Chrapie. Czego domaga sie okrutna żona w procesie rozwodowym? -Pilota od telewizora. Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? -powoduje dużo cierpień,a jak się już go pozbędziesz to okazuje sie że do niczego nie był potrzebny. Mąż: A może dla odmiany szybki numerek? Ona: Odmiany od czego...? Co mają wspólnego kobiece gusta, toaleta i łechtaczka? -Mężczyźni zawsze trafiają obok.... Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę - Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. -Mężatka wraca do domu, patrzy do łóżka i idzie do lodówki. Co znaczy dla mężczyzny małżeństwo? -Kosztowny sposób na darmowe pranie. Dlaczego mężczyznom jest tak trudno utrzymać z kobietą kontakt wzrokowy? -Cycki nie mają oczu. Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks? -Kochanie, wróciłem! Dlaczego mężczyzna jest w łóżku jak mikrofalówka? -30 sekund i po wszystkim. Które ze zdań skuteczniej odstraszy mężczyznę? -Wynoś się albo zawołam policję! -Kocham Cię, chcę za Ciebie wyjść i mieć z Tobą dzieci. Kiedy mężczyzna uważa, że kobiet myśli nielogicznie? -Kiedy myśli inaczej niż on. Dlaczego mężczyźni są podobni do karaluchów? -Kręci się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć z domu. Dlaczego do zapłodnienia jednego jajeczka potrzeba miliona plemników? -A widziłaś kiedyś faceta który pyta o drogę?\\ Co ma wspólnego kolejka elektryczna i piersi? -Są przeznaczone dla dzieci, a bawią się nimi faceci. Skad wiadomo że chłopiec stał się mężczyzną? -Kupuje droższe zabawki. Jaką najinteligentniejszą rzecz może powiedzieć mężczyzna? -Tak, Kochanie. Mąż: gdybyś umiała gotować to obylibyśmy się bez kucharki, A jeszcze sprzątać, zwolnilibyśmy sprzątaczkę.. Ona: gdybyś umiał mnie zaspokajać, nie potrzebowalibyśmy też ogrodnika. Co znaczy jeśli kobieta uważa sie za równą mężxzyźnie? -Ma zaniżoną samoocenę. Dlaczego mężczyźni mają takie duże dziurki w nosie? -Zobacz, jakie mają grube palce! Co zrobić, żeby mężczyzna był zawsze zadowolony w łóżku? -Przenieść telewizor do sypialni.... Czy trudno byłoby wyprodukować mówiącą Barbie? -Nie, duzo trudniej zrobić słuchającego Kena. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: -2 centymetry więcej i byłbym królem.... Ona: 2 centymetry mniej i byłbyś królową.... udanego weekendu :)

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
:)