Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigwaaaaa

Nie kochsć, a być z nim

Polecane posty

Gość pigwaaaaa

Czy ktos z Was jest z partnerem, ktorego nie kocha? Dlaczego z nim/nią jesteście?

ja nie wiem dlaczego ludzie sami z własnej woli chcą sobie robić piekło na ziemi :O Życie jest po to żeby żyć...

Gość anaaaaa
ktoś z kafe: popieram w 100% :)

Gość pigwaaaaa
dlaczego piekło? a jeżeli ten kogo się kochało nie sprawdził się? a drugi daje spokój? czy to piekło??

jestes z nim tylko dlatego bo daje ci spokój? a on o tym wie ? ja nie moglabym byc z kimś kogo nie kocham i już

Myślę ze Tobie było by przykro gdybyś się dowiedzieć po latach że byłaś tylko plasterkiem na zranioną dusze :O Jeśli tkwisz w takim związku to nie dajesz szansy na prawdziwe szczęście ani sobie ani jamu... To nie ma sensu na dłuższą metę więc marnujesz swój i czyjś czas..

Gość pigwaaaaa
Swoje przezyłam, teraz pragnę związku bez emocji, choc nie do końca... Rozwód, poźniej kolejny nieudany zwi.azek z pseudo romantykiem żyjącym w nienormalnym świecie, a teraz to. Ale przecież po kilku latach przeważnie uczucie znika, więc??

Gość pigwaaaaa
On właściwie wie, zna mnie dobrze. Mówi, że będzie czekał na większe uczucie i że i tak nie byłby z kimś innym.

Kocham mojego narzeczonego ponad życie i nie wyobrażam sobie być z kimś kogo nie kocham. Codziennie rano jak się budzę i patrze w Jego oczy to wiem po co żyję:)

jesli komus taki układ pasuje, bo czeka az ta druga strona go pokocha to jestem w stanie zrozumiec jego motyw. Ale osobe która jest z kimś do kogo nic nie czuje??? to wyrachowanie.

mogę się jedynie nie zgodzić z tym że po paru latach uczucie mija. No i że dobrze że rozmawiasz z nim szczerze :) kto wie może pewnego dnia stwierdzisz że Ty też nie możesz bez niego żyć, moze to co piszesz o swoich uczuciach jest tylko maska która powstała ze strachu przed kolejnym zranieniem. Ja życzę wszystkim zeby byli szczęśliwi bo to nasze ludzkie prawo :D